marți, 19 martie, 2024

ACCIDENT CU VICTIME LA BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Un sofer in varsta de 56 de ani, din Grivita, a provocat un accident rutier la intrarea in localitatea Barlad dinspre Tecuci, chiar in imediata apropiere a Unitatii Militare. Urmare a accidentului, la spital au ajuns trei persoane.

Duminca 15 octombrie, la ora 18:08, un apel la numarul unic de urgenta 112 semnala despre faptul ca pe Drumul European 581, la intrarea in Barlad, s-a produs un accident rutier intre doua autoturisme. La fata locului s-au deplasat echipaje ale Biroului Rutier Barlad si ale Serviciului de Ambulanta Judetean.

„Un barbat in varsta de 56 de ani, cu domiciliul in localitatea Grivita, se deplasa pe directia Barlad catre Tecuci moment in care a efectuat o manevra de depasire si nu a respectat distanta laterala fata de un alt autoturism care circula regulamentar, condus de un barbat de 30 de ani, care mai era insotit pe locul din partea dreapta de un tanar in varsta de 19 ani. In urma coliziunii a rezultat vatamarea corporala atat a celor doi, a soferului de 30 de ani si respectiv pasagerului in varsta de 19 ani, dar si a soferului de 56 de ani din localitatea Grivita. Victimele au fost preluate de ambulante si transportate la Spitalul Municipal din Barlad pentru investigatii amanuntite. Initial, soferul de 56 de ani a refuzat transportul la unitatea spitaliceasca. De asemenea, politistii l-au testat cu aparatul alcooltest pe barbatul in varsta de 56 de ani, rezultatul fiind pozitiv cu o valoare de 0,83mg/l alcool pur in aerul expirat”, a declarat Silvia Manta, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

In cauza, pe numele barbatului de 56 de ani din localitatea Grivita, politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului sau a altor substante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img