sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident cumplit in Italia! Un tanar roman si-a pierdut viata

Distribuie:

Publicat:

Inca un roman si-a pierdut viata in Italia! Barbatul de doar 29 de ani a murit in urma unui accident extrem de violent cand masina lui s-a izbit de un alt autoturism si a plonjat intr-un canal.

Ion Ungureanu era la volanul unui BMW si conducea in localitatea Santa Maria di sala, de langa Padova, nordul Italiei, cand s-a lovit foarte violent de o alta masina condusa de un italian, scrie presa din peninsula.

Nu s-a stabilit cum anume s-a produs accidentul, insa ancheta este in desfasurare. Ceea ce s-a constatat este ca ciocnirea a fost extrem de violenta si a facut ca masinile sa fie proiectate intr-un parapet de pe marginea drumului, acesta a cedat, iar masinile au cazut in canal.

La fata locului au venit echipajele medicale care au incercat sa ii salveze viata romanului zeci de minute. In ciuda manevrelor insistente de resuscitare, Ion Ungureanu a decedat. Soferul italian, in varsta de 60 de ani, a supravietuit miraculos si a fost dus la spital pentru ingrijiri medicale.

Ion Ungureanu era stabilit in Italia, in localitatea Villa del Conte, din zona in care s-a produs cumplitul accident in care si-a pierdut viata la doar 29 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img