miercuri, 24 aprilie, 2024

Accident CUMPLIT la Iasi! Impact nimicitor dupa o depasire esuata! Un cuplu a ajuns la spital in stare GRAVA!

Distribuie:

Publicat:

 Accident cumplit la Iasi dupa ce un tanar a ratat o depasire • Dupa ce a acrosat o autoutilitara, a pierdut controlul volanului si a intrat in plin in doi pietoni si o vaca • In urma impactului, animalul a murit, iar cei doi pietoni si-au pierdut cunostinta • Un echipaj medical a ajuns la fata locului in scurt timp si i-au transportat de urgenta pe raniti la spital • Ambele persoane au fost grav ranite si au intrat direct in sala de operatii • Politistii ieseni au deschis in acest caz un dosar penal si continua cercetarile pentru stabilirea intregii situatii de fapt

Un tanar din Iasi a provocat un accident rutier grav dupa o depasire nereusita. Ieri dimineata, la ora 6:50, pe drumul judetean 282 in satul Borsa din comuna Vladeni, s-a produs un grav accident rutier.Claudiu Dup se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen Touran si s-a angajat in depasirea unei autoutilitare, insa nu a pastrat o distanta laterala corespunzatoare fata de aceasta si a acrosat-o.

Imediat dupa, a pierdut controlul volanului si a intrat in plin intr-un barbat, intr- o femeie si o vaca. Impactul a fost unul extrem de puternic. Animalul a fost ucis pe loc, iar cei doi pietoni si-au pierdut cunostinta. Martorii au solicitat imediat ajutor, iar la fata locului au ajuns mai multe echipaje medicale si politistii.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img