vineri, 19 aprilie, 2024

Accident feroviar GRAV! O persoana a fost transportata la spital

Distribuie:

Publicat:

Traficul feroviar a fost intrerupt, miercuri, pe sectia de cale ferata 401, la Jucu, in judetul Cluj, unde o autobasculanta a fost lovita de un tren de persoanesoferul masinii fiind ranit si transportat la Spitalul Judetean din Cluj-Napoca. Traficul feroviar a fost intrerupt aproximativ o ora pe sectia de cale ferata 401 Apahida – Dej, in zona Jucu, judetul Cluj, din cauza unui accident, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.
In zona, o autobasculanta a fost lovita de un tren de persoane (IR1476 Satu Mare – Bucuresti) pe o trecere la nivel cu calea ferata situata pe drumul de legatura Jucu de Mijloc – DN1C (kilometrul 17).

Potrivit news.ro, soferul autobasculantei a fost ranit, dar dupa o prima evaluare a salvatorilor a suferit leziuni minore, fiind constient si transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj. De asemenea, este ingreunata si circulatia rutiera pe DN1C Apahida – Dej, la kilometrul 17, deoarece conducatorii auto nu mai pot vira pe drumul catre Jucu de Mijloc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img