marți, 16 aprilie, 2024

Accident grav cu 10 victime in Bistrita

Distribuie:

Publicat:

Un grav accident de circulatie s-a produs joi dimineata in Bistrita-Nasaud. Doua microbuze, unul de persoane si altul de marfa, s-au ciocnit intr-o curba. Cel putin 10 persoane au fost ranite. La fata locului a fost instituit planul rosu de interventie. Au venit patru echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensiva.

Accidentul s-a petrecut pe DN 17, la iesirea din localitatea Sintereag, la circa 5 kilometri de Beclean si a fost semnalat la 112 in jurul orei 4:30. Se pare ca unul dintre cele doua microbuze era inmatriculat in Republica Moldova.

Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bistrita, Marius Rus, doua dintre cele zece victime, soferii celor doua vehicule, au ramas incarcerate si a fost nevoie de 25 de minute pentru a fi extrase dintre fiarele contorsionate.

Cele zece persoane ranite au primit ingrijiri medicale la fata locului. Trei dintre ele au fost transportate la spital, restul au refuzat internarea.

Ranitii, dintre care unul este in stare mai grava, au multiple traumatisme. Doi dintre raniti au fost dusi la Spitalul Judetean Bistrita, iar unul la Spitalul orasenesc Beclean. Toate victimele erau constiente.

Planul rosu de interventie a fost ridicat dupa ce toate victimele au fost duse la spital, iar carosabilul – care a fost blocat pe durata interventiei – a fost curatat. In prezent, circulatia a fost reluata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img