joi, 28 martie, 2024

Accident GRAV in Dolj! O femeie a murit, alte trei persoane au fost ranite

Distribuie:

Publicat:

O femeie de 82 de ani a decedat si alte trei au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc duminica dimineata pe DE70, in zona comunei doljene Diostisatul Radomir, unde autoturismul cu care se deplasau, condus de un barbat de 54 de ani, s-a rasturnat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISUOlt, in urma accidentului, doua persoane, printre care si femeia de 82 de ani, au ramas incarcerate, iar pompierii au actionat pentru extragerea acestora, concomitent fiind acordate si ingrijirile medicale de urgenta pentru celelalte doua victime.

Femeia de 82 de ani a fost gasita in stop cardio-respirator si imediat au fost incepute manevrele de resuscitare, insa aceasta nu a raspuns manevrelor specifice, fiind declarat decesul, potrivit Agerpres. Celelalte femei ranite in accident, de 82 de ani, 51 de ani si 24 de ani, au fost transportate cu politraumatisme la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Soferul, un barbat de 54 de ani, constient, fara urme vizibile de trauma, a refuzat transportul la spital, potrivit Agerpres. 
Accidentul s-a produs dupa ce masina a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat in sant, la fata locului actionand echipaje din cadrul ISU OltSAJ OltISU Dolj si SAJ Dolj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img