sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident GRAV in Spania! Patru romani au MURIT

Distribuie:

Publicat:

Patru persoane si-au pierdut viata si patru au fost grav ranite intr-un accident care a avut loc joi noaptea pe raza unei localitati din apropiere de Toledo (comunitatea autonoma CastiliaLa Mancha, centrul Spaniei – n.r.) si in care au fost implicate doua autoturisme, au informat Garda Civila si brigada de pompieri din Toledo, transmite vineri El Pais. Cotidianul spaniol relateaza ca, intr-una dintre masini, toti cei patru pasageri si-au pierdut viata si ca cei patru erau cetateni romani care au trebuit descarcerati.

Cotidianul ABC scrie ca cei patru romani decedati erau toti barbati si aveau varste cuprinse intre 45 si 58 de ani. Potrivit sursei citate, se asteapta autopsia soferului decedat pentru a se sti daca circula sub efectul alcoolului sau al drogurilor.

In cealalta masina se aflau cetateni spanioli cu varste de 19 si 20 de ani, mai scrie El Pais. Soferul masinii, grav ranit, a fost transportat la un spital din Madrid, in timp ce ceilalti trei raniti sunt internati in stare grava intr-un spital din Toledo. Soferului care a supravietuit i s-au recoltat deja probe biologice pentru a se stabili daca acesta consumase alcool sau droguri, insa rezultatele nu se cunosc deocamdata, scrie ABC. Potrivit El Pais, cele doua autoturisme implicate in accident s-au ciocnit frontal intr-o portiune de drum cu vizibilitate buna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img