miercuri, 24 aprilie, 2024

Accident la intrarea in Husi : autoturism de politie rasturnat – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un eveniment rutier grav s-a petrecut in urma cu putin timp pe DE581, la aproximativ 2 kilometri de intrarea in municipiul Husi . O autospeciala de politie din cadrul Sectiei 4 – Politie Rurala Husi a fost acrosata de un alt autoturism marca Logan. Conform primelor informatii, politistul se deplasa pe ruta Husi catre Albita, cand la un moment dat, un sofer al unui autoturism marca Dacia Logan, a piedut controlul asupra directiei de mers, a derapat si a intrat pe contrasens de-a latul, acrosand autoturismul de politie . In urma impactului, autospeciala de politie s-a rasturnat pe spatiul carosabil . Din fericire, nicio persoana nu a fost grav ranita . 

Politistul cat si conducatorul auto, angajat al Primariei Padureni,  au fost transportati la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” de un echipaj EPA . Primul acuza o durere in zona gatului ,iar al doilea prezinta o rana superficiala in zona capului ,in urma impactului cu airbag-ul. 

Ambii soferi au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ in ambele cazuri. Politistii Biroului Rutier sunt la fata locului . VOM REVENI CU DETALII

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img