vineri, 26 aprilie, 2024

Accident mortal la Ghermanesti: victima, o femeie de 53 de ani

Distribuie:

Publicat:

Un apel la 112 in dupa-amiaza zilei de duminica, 31 martie, in jurul orei 16:00 anunta producerea unui eveniment rutier in localitatea vasluiana Ghermanesti, comuna Dranceni. Un sofer in varsta de 24 de ani a acrosat 2 persoane pe un drum din centrul localitatii. La fata locului au fost directionate echipaje de prim ajutor care au preluat un barbat in varsta de 59 de ani si o femeie de 53 de ani. Ambii au fost transportati la Spitalul Municipal “Dimtrie Castroian” Husi. In urma diagnosticelor medicilor huseni, femeia a fost transportata la unitatea medicala judeteana din municipiul Vaslui, insa din pacate, cu toate eforturile medicilor, aceasta s-a stins din viata.

Accidentul rutier a fost unul stupid si conform primelor date preliminarii, conducatorul auto in varsta de 24 de ani din aceasi localitate cu victima, a pierdut controlul asupra directiei de mers si a acrosat cele doua persoane care circulau regulamentar. Politistii rutieri ajunsi la fata locului l-au testat alcoolscopic pe tanarul sofer, rezultatul fiind de 0,24 grame alcool pur in aerul respirat.

“Politistii ajunsi la fata locului au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in cazul accidentului rutier produs in dupa amiaza zilei de duminica, in localitatea Ghermanesti, comuna Dranceni, in urma caruia o persoana a decedat, iar o alta a fost ranita” declara pentru bzv.ro – Bogdan Gheorghita –purtatorul de cuvant din cadrul IPJ VASLUI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img