vineri, 19 aprilie, 2024

Accident mortal pe soseaua Iasi-Albita.Vinovatul:un sofer vasluian sub influenta bauturilor alcoolice

Distribuie:

Publicat:

Un accident deosebit de grav a avut loc in noaptea de sambata spre duminica,28 august pe raza localitatii Raducaneni, judetul Iasi, dupa ce un tanar vasluian in varsta de 20 de ani, conducea baut un autoturism care a lovit un alt participant la trafic, fapt care a provocat un incendiu de proportii, masina celui din urma arzand in totalitate.

Tanarul de 20 de ani, cel care este vinovat de nenorocirea petrecuta, era sub influenta bauturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0.41 mg/l alcool pur in aer expirat, dupa cum au descoperit politistii ulterior, circula la volanul unui autoturism marca Audi cu o viteza foarte mare. In fata acestuia, un alt autoturism marca Audi, la volanul caruia se afla un sofer de 51 de ani, Augustin Ion, ambulantier de meserie, circula pe ruta Raducaneni- Bohotin. Barbatul mai in varsta se intorcea de la o nunta si era insotit de mai multe persoane. Acesta intentiona sa vireze la stanga, sa-si urmeze drumul linistit spre casa, timp in care tanarul a fortat depasirea,netinand cont de faptul ca soferul virase stanga, s-a angajat si l-a lovit din plin.

Impactul a fost unu deosebit de puternic, deoarece masina barbatului de 51 de ani a luat foc si a ars ca o cutie de chibrituri iar celalalt a fost proiectat printr-un gard in curtea unei gospodarii.

Desi la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de Ambulanta, Augustin Ion si-a dat ultima suflare, medicii urgentisti declarand decesul dupa infinite eforturi de salvare.

Celelalte persoane care il insoteau au avut noroc de participantii la trafic care s-au oprit si i-au scos din masina, dar chiar si asa sunt victime ale inconstientei tanarului vasluian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img