marți, 19 martie, 2024

Accident rutier pe un bulevard din Barlad. Soferul consumase alcool

Distribuie:

Publicat:

In dupa-amiaza zilei de miercuri, 12 noimebrie, un accident rutier a avut loc pe Bulevardul Republicii din municipiul Barlad. Potrivit organelor de ancheta, vinovat pentru producerea acestui evenimnet rutier este soferul  Bogdan Teodor (59 ani), care s-a urcat sub influenta bauturilor alcoolice la volan, punand, astfel, viata in pericol a altor doi participanti la trafic.

„Politistii Biroului Rutier au stabilit ca vinovat de producerea accidentului este B. Teodor, in varsta de 59 ani, din municipiul Barlad, care se deplasa pe strada Republicii, iar din cauza faptului ca nu a pastrat o distanta de siguranta in mers, a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de catre D. Virgil. In urma impactului, autoturismul condus de Virgil D. a fost proiectat in alta masina condusa regulamentar de I. Dragos”, a precizat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

In urma verificarii alcoolemiei de catre politistii, rezultatul pentru Bogdan TEODOR a fost de 1,10 mg/l alcool pur in aerul respirat. Barbatul s-a ales cu dosar penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img