marți, 19 martie, 2024

Accident rutier provocat de un POLITIST! Mai multe persoane au fost ranite

Distribuie:

Publicat:

Un politist din Sibiu este cercetat penal si disciplinar dupa ce, duminica seara, a circulat cu masina de serviciu pe o strada unde accesul era interzis si a lovit un taximetru condus regulamentar. Soferul vinovat, colegul sau, precum si soferul taximetrului si o pasagera au fost raniti.

Reprezentantii Politiei Judetene Sibiu au declarat, luni, corespondentului News.ro, ca un politist este cercetat dupa ce a provocat, duminica seara, un accident in municipiul Sibiu.

‘Un barbat in varsta de 43 de ani, sibian, angajat al IPJ Sibiu, a condus autospeciala de politie pe str. Mihail Sebastian dinspre str. Calea Dumbravii spre str. Octavian Goga fara a respecta semnificatia indicatorului rutier accesul interzis, iar la intersectie cu str. Octavian Goga nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar intrand in coliziune cu acesta’, au precizat reprezentantii Politiei Sibiu.

In urma accidentului, soferul taximetrului, de 54 de ani, o pasagera, precum si soferul vinovat si un coleg de-al sau au fost raniti.

Politistii au declansat o ancheta, politistul care a provocat accidentul fiind cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa, dar si disciplinar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img