sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Accident rutier: Soferul avea in masina sotia si bebelusul in varsta de 3 luni

Distribuie:

Publicat:

Un bebeluş de trei luni a fost rănit grav, alături de mama sa de 16 ani, în urma unui accident provocat de un şofer băut, cu o alcoolemie de 0,66 la mie, care a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina într-un cap de pod din dreptul localităţii vasluiene Pochidia.

Soferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Soferul este chiar tatal copilului!

“A fost întocmit dosar de cercetare penalã pentru sãvârsirea infractiunilor de vãtãmare corporala din culpã si conducerea unui autoturism pe drumurile publice de cãtre o persoanã având o alcoolemie peste limita legalã. Ssoferii care conduc sub influenta bãuturilor alcoolice trebuie sã stie cã riscã si închisoarea de la unu la cinci ani, aceasta fiind sanctiunea prevãzutã de lege pentru cei depistati în trafic cu o îmbibatie alcoolicã de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, pe timpul cercetãrii permisul este retinut fãrã drept de circulatie”, a precizat Loredana David, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img