joi, 28 martie, 2024

Accident TERIBIL in Dolj: Mai multe victime in urma coliziunii dintre doua masini! Mobilizare urgenta a echipajelor ISU

Distribuie:

Publicat:

Un copil in varsta de 10 ani a murit si doua persoane au fost ranite in urma unui accident petrecut sambata dupa amiaza in judetul Dolj, politistii incepand verificarile pentru a stabili cauzele evenimentului rutier.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj, pompierii au fost anuntati sambata dupa amiaza in legatura cu producerea unui accident rutier cu trei victime, dintre care una incarcerata, in comuna Terpezita,  fiind implicate doua autoturisme, anunta News.ro. La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare si trei ambulante. Echipele de interventie au stabilit ca o fetita in varsta de 10 ani era in starea cea mai grava, ea murind in ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale. Celelalte doua persoane ranite, diagnosticate cu politraumatisme, au fost duse la spital. Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Tragedie in Mehedinti! Doi oameni au murit dupa ce masina in care se aflau a plonjat 10 metri de pe un pod

Doua persoane au murit, sambata, in urma unui accident produs pe DN 6, in afara localitatii Simian, din judetul Mehedinti, dupa ce masina in care se aflau a plonjat de la aproximativ 10 metri inaltime, de pe un pod, transmite corespondentul MEDIAFAX. Un barbat de 33 de ani si colega sa de serviciu, o femeie de 30 de ani, mergeau cu masina spre serviciu, sambata dimineata, cand masina masina a plonjat de la 10 metri inaltime. Niciunul dintre ei nu a mai putut fi salvat.

„In afara localitatii Simian, conducatorul unui autoturism, respectiv un barbat in varsta de 33 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers, parasind partea carosabila. In urma impactului a rezultat decesul atat al conducatorului auto, cat si al pasagerei ce se afla pe scaunul din dreapta fata. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Madalina Viziru, purtatorul de cuvant al IPJ Mehedinti. Victimele lucrau o firma de cablaje din judet si se indreptau catre locul de munca, in momentul producerii accidentului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img