vineri, 19 aprilie, 2024

Aceasta femeie a pus un catel de usturoi sub perna baiatului ei in fiecare seara. Si tu vei proceda la fel dupa ce vei afla de ce

Distribuie:

Publicat:

De ce trebuie sa consumi usturoi in fiecare zi? Afla care sunt motivele in randurile de mai jos:

Dupa cum am mai precizat si in alte articole, poti folosi acest super ingredient in prevenirea si tratarea diferitelor probleme de sanatate, cum ar fi:

– Ajuta la unele boli ale ficatului, precum si la bolile hepatice;
– Previne si trateaza chelia;
– Curata arterele si purifica sangele din organism; – Reduce simptomele gripei si racelii;
– Ajuta la alte probleme respiratorii.

Stiati ca egiptenii foloseau usturoiul pe post de antibiotic pentru tratarea diverselor boli atunci cand acestia construiau piramidele?

Cel mai puternic compus din usturoi este alicina. Allicina este un compus anticancerigen cu mare importanta terapeutica. Dar are efect doar daca usturoiul este consumat in stare cruda, prin orice tratament termic acesta isi pierde efectul terapeutic.

Alicinul se produce atunci cand catelul de usturoi este taiat, zdrobit sau macerat si cu cat este maruntit mai bine cu atat se produce mai mult allicin. Daca usturoiul nu este consumat rapid pentru a nu se pierde allicinul, trebuie pus intr-un vas inchis ermetic. De ce? Pentru ca mirosul puternic contine acest compus care este antrenat de substante evaporabile.

Asadar, acesta este motivul pentru care trebuie sa il zdrobesti si sa il consumi imediat. Desigur, poti adauga ulei vegetal si patrunjel pentru a elimina mirosul puternic al acestuia.

Deci, revenind la subiectul intial, de ce este bine sa pui un catel de usturoi sub perna?

Cu siguranta ai mai auzit persoane care isi pun sub perna usturoi pentru a-si imbunatati somnul, dar sunt si alte persoane care il tin in buzunar pentru noroc, cine stie, poate functioneaza :D.

De aceea, ar trebui sa incerci si tu aceasta metoda simpla, punand un catel de usturoi sub perna sau chiar in buzunarul de la pantaloni. Te va ajuta sa ai un somn linistit si va elimina toate energiile negative din jurul tau. Suna aiurea, stiu, dar incearca.

Ce vei avea de pierdut?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img