vineri, 26 aprilie, 2024

Acest cuplu a adoptat copiii vecinei aflate pe moarte. Au vrut sa faca o fapta buna, insa nu le-a fost deloc usor. Cand au ajuns acasa, inima le-a stat in loc!

Distribuie:

Publicat:

Audrey si Tisha erau vecine de ani buni, iar povestea lor a ajuns cunoscuta in intreaga lume.

Audrey si Tisha erau vecine de ani buni, iar povestea lor a ajuns cunoscuta in intreaga lume, datorita unei simple decizii care avea sa ii schimbe radical viata uneia dintre ele. 
Audrey, mama a trei copii, a fost nevoita sa se interneze in spital, pentru o serie de analize. Neavand sot, ea a rugat-o pe vecina ei Tisha, si ea mama a cinci copii, sa ii primeasca la ea acasa, in perioada in care va sta internata. 

Tisha a acceptat sa aiba grija de ceilati trei copii, dupa ce s-a consultat cu sotul, mai ales ca Audrey nu ar fi avut la cine altcineva sa apeleze in acel moment.
Lucrurile au luat o intorsatura serioasa, atunci cand Audrey a aflat ca sufera de cancer la stomac. Medicii i-au spus ca se afla intr-un stadiu avansat, iar zilele ii erau numarate. 

Desi nu exista nicio relatie de prietenie intre cele doua, Audrey si-a luat inima in dinti si a intrebat-o pe Tisha daca, dupa ce va muri, va fi de acord sa-i infieze copiii. Spre surprinderea ei, si de aceasta data a fost de acord. Dupa cateva zile, Audrey a murit.

In scurt timp, casa celor doi soti a devenit neincapatoare, insa nu s-au plans nicio clipa. Depuneau mari eforturi astfel incat atat copiii lor, dar si cei adoptati, sa nu se simta neglijati sau in plus.

Intr-o buna zi, una dintre vecinele lor a sunat la o emisiune care organiza actiuni caritabile pentru familiile nevoiase si le-a povestit totul. Cei din echiaa de productie au ramas impresionati de povestea lor, asa ca au luat o echipa de filmare, au strans voluntari si au mers la Tisha acasa.

Mama adoptiva, coplesita si cu ochii in lacrimi in fata celor care si-au dorit sa o ajute

Desi usor rusinata, Tisha i-a poftit in casa si si-a spus povestea de viata si in fata camerelor de filmare. Imtrebata daca are nevoie de ceva in casa, Tisha a recunoscut ca i-ar fi de mare ajutor un extra perete, care sa desparta doua din paturile copiilor, pentru a le asigura un pic de intimitate. Desi aveau o casa spatioasa, ea nu era compartimentata pentru cresterea a 8 copii.

Cu ajutorul voluntarilor, insa, au renovat nu o camera, ci casa intreaga! Dand dovada de o ambitie iesita din comun, acestia au reusit sa termine, in patru zile, o lucrare care, in mod normal, s-ar fi intins pe sase saptamani!
Mai mult, si vecinii au inceput sa se mobilizeze si sa doneze bani pentru familia lor. Fiind perioada Craciunului, au cumparat si zeci de cadouri pentru copii. Cum stiau ca nici cu banii nu stateau prea bine, le-au oferit si un voucher pentru alimente, valabil un an!
Dupa ce locuinta lor a fost renovata, iar Tisha si sotul ei s-au intors acasa cu copiii, au avut parte de cel mai mare soc. Casa arata cu totul altfel, iar cadourile primite de la oameni i-au coplesit si l-e adus lacrimi in ochi.

Spre seara, au primit si ultima parte a surprizei: o masina nou-nouta, o dubita de toata frumusetea, in care sa incapa toata familia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img