vineri, 19 aprilie, 2024

Acestia sunt avocatii “VIP-urilor” de la DNA! In buzunarele lor au intrat sume consistente de bani

Distribuie:

Publicat:

Avocatii „vip-urilor” de la DNA sunt mereu aceiasi, o mana de oameni care se saluta intre ei cu „maestre” si stiu procedura cu ochii inchisi. Anchetele din ultimii ani par sa le aduca avocatilor romanitoti mai multi clienti de renume, dar si cu dare de mana, cand vine vorba de libertatea lor, informeaza Antena3.

1. Alexandru Chiciu este unul dintre cei mai titrati avocati. Printre vip-urile pe care le-a scuzat in fata judecatorilor se numara Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi, Lia Olguta Vasilescu, Iulian Badescu, Cristian Rizea. Nici afaceristii acuzati de infractiuni nu l-au ocolit. Puiu Popoviciu si Nelu Iordache sunt doar cativa dintre cei care au apelat la serviciile lui Chiciu.

2. Cristian Ene a devenit cunoscut cand l-a aparat pe fostul presedinte al Romaniei,  Traian Basescu. Pe langa Traian Basescu, Cristian Ene a devenit avocatul celor mai sonore nume de la noi: Adriean Videanu, Horia Georgescu, medicul Gheorghe Burnei sau celebrul fost primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

3. Catalin Dancu, devenit de curand consul al Romaniei la New York, a castigat mai intai bani din avocatura. Pe mana lui au ajuns afaceristi precum Dinu Patriciu, George Becali sau Alexandru Adamescu. Nici mediul politic nu l-au ocolit. Celebrul Radu Mazare si Nicusor Constantinescu i-au platit onorarii pentru asistenta juridica.

4. Pavel Abraham, fost inspector general al Politiei Romane, avocat de succes, i-a aparat pe  interlopul Bercea Mondial si fostul primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, zis Pinalti.

5. Cristian Sarbu, cunoscut ca avocat al vedetelor, este un excentric licentiat in drept, care s-a facut remarcat prin celebritatile pe care le-a aparat. Cristi Borcea,  Ludovic Orban sau fostul pilot Adrian Iovan au apelat la serviciile sale de-a lungul timpului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img