joi, 28 martie, 2024

Actiune caritabila la Husi. 3 copii au primit rechizite, hainute si dulciuri-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Piscina LOHAN din municipal Husi a organizat o mega petrecere in stil marathon, care a tinut nici mai mult, nici mai putin de 3 zile. Pretul unui bilet  la un astfel de eveniment a fost de 10 lei, iar toti banuti stransi din incasarea intrarilor au fost folositi in scop umanitar.

O familie formata din 3 copii, o mama si o bunica imobilizata la pat, a primit in cursul zilei de vineri, 4 septembrie, vizita organizatorilor evenimentului caritabil. Micutii au primit rechizite pentru intregul an scolar, articole de imbracaminte cat si doua plase cu dulciuri, suc si chiar inghetata. La sosirea Dianei si a lui Sorin, vazandu-i pe acestia cu mainile pline de sacose, micutilor li s-au luminat ochisorii si au zambit. Iar atunci cand au despachetat pungutele si au descoperit  incaltamintea, hainutele si  ghiozdanelele noi, au fost la un pas sa le dea lacrimile. Fetita, in varsta de 7 ani, a primit un ghiozdanel cu printese,  iar de bucurie, a sarutat obiectul.

De organizarea acestui eveniment s-a ocupat PISCINA LOHAN, cu sprijinul Miti Sound and Light, Echipa Deejay Trei si Echipa Dj 4 You. Grafica a fost asigurata de ACIDUT.

Dj-ii care au mixat spre deliciul publicului au fost: Echipa Deejay Trei – MC DJ As, DJ Silver, MC Firelly Mc Dj Sebastian,Dj 4 You – Dj Andrei, dj Mugurel, Dj John, Dj Soso, Dj Skel, Dj Vlad, Dj Parker, Dj Alex David, Chatalin LeTough

Familia Romila locuiteste pe strada Petru Filip, nr 7, au o situatie finanicara limitata, copiii fiind crescuti doar de catre mama. Deoarece se aproprie sezonul rece, acestia ar avea nevoie de putin sprijin pentru repararea acoperisului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img