joi, 28 martie, 2024

Actiune caritabila marca “Solidar” la Lunca Banului – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Duminica, 23 septembrie, câțiva voluntari ai Asociației „SOLIDAR” s-au deplasat la familia Iftene din satul Condrea, comuna Lunca Banului, județul Vaslui. Această familie crește șase copii cu vârste între 3-16 ani (3 fete cu vârste de 10, 14 respectiv 16 ani și 3 băieți cu vârste de 3, 4 respectiv 8 ani), cea mai mare dintre fete fiind elevă la un liceu din Huși.

 

Chiar duminică fiind, părinții erau la muncă, la câmp.

 

“Noi le-am oferit haine, încălțăminte, două ghiozdane cu rechizite, jucării și dulciuri! Am dorit să acordăm un sprijin acestei familii despre care am aflat că are copii buni, cei care sunt la școală învață bine iar părinții se străduie să-i țină în rând cu ceilalți copii din școală. Acum când fata cea mare este la liceu (locuind la cămin), cheltuielile au crescut simțitor.

 

Voluntari implicați la acțiune: Andreea Adam, David Bălău, Eric Ozarchevici, Ioana- Larisa, Hobinc-Cristian, Rareș Bălan, Rareș Vizitiu de la Vaslui și d-na Sujdea Corina de la Huși.

 

Ne-a însoțit și d-na Darabană Veta, cadru didactic la Școala Broscoșești, d-na fiind cea care ne-a adus la cunoștință cazul.

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături oferind donații! “ declara unul dintre participanti la actiunea caritabila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img