marți, 23 aprilie, 2024

Actiune de amploare a politistilor impotriva fenomenului infractional

Distribuie:

Publicat:

Politisti din cadrul tuturor structurilor din judet au instituit o actiune de amploare pentru a combate fenomenul infractional si au efectuat verificari pe linia combaterii evaziunii fiscale, a legalitatii activitatilor de import si comercializare a produselor alimentare si din sectorul agricol si pe linia respectarii reglementarilor legale privind regimul silvic.

Tinta clara a mai fost si prevenirea incalcarilor prevederilor legale privind protectia consumatorului la unitatile de alimentatie publica din vecinatatea scolilor, a absenteismului scolar, precum si pentru intarirea climatului de siguranta publica in incinta si zona adiacenta unitatilor de invatamant.

Actiunea s-a desfasurat in zona pietelor agro-alimentare si a bazarului de pe raza municipiului Vaslui precum si in zona unitatilor de invatamant din municipiul Vaslui.

Toate autovehiculele transportatoare de marfuri au trecut prin filtrele politistilor ocazie cu care s-au efectuat si verificari cu privire la normele de circulatie rutiera.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img