joi, 25 aprilie, 2024

Actorul husean, Ionut Toader vrea sa-si faca propria trupa de teatru

Distribuie:

Publicat:

Tanarul Ionut Toader, din Husi, actor la Teatrul National din Bucuresti , lanseaza un grup pe o retea de socializare, unde ii invita pe tinerii cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani, care doresc sa devina actori, sa-i scrie si sa se adune intr-un numar cat mai mare, in asa fel incat sa creeze o trupa de teatru.

“La indemnul mai multor colegi, si la indemnul unor adolescenti cu care am lucrat, indraznesc sa lansez acest gand pe facebook : as vrea sa pun pe picioare o trupa de teatru de adolescenti pe cont propriu. Am lucrat cu adolescenti in diferite contexte, am facut spectacole, am participat la festivaluri, am luat premii. Dar niciodata nu am intemeiat o trupa de teatru de la zero. Asa ca, dau drumul acestui gand ca sa vad cati oameni dornici reusesc sa strang.”

Ionut Toader ii invita pe toti adolescentii doritori sa intre in grup pana pe data de 6 decembrie. Totodat , el face un apel si catre un om cu suflet mare, care sa ii ajute cu un spatiu , in care sa isi poata desfasura activitatea.

Tanarul husean este cunoscut dupa ce a castigat premiul „Cel mai bun actor” la Festivalul de teatru ”George Constatin” , dar si pentru evolutiile de pe scena Teatrului National din Bucuresti, unde a interpretat roluri importante, printre care se numara si rolul principal din piesa “Romeo si Julieta”.

 

—–> CLICK AICI  <———

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img