marți, 19 martie, 2024

Acuzata de Silviu Prigoana ca nu este suficient de curata, iar casa ei pare o ”leprozerie”, Adriana Bahmuteanu a reactionat

Distribuie:

Publicat:

In ciuda faptului ca au divortat de ceva timp, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu sunt deloc in cele mai bune relatii. Cel mai recent conflict este legat de de faptul ca omul de afaceri a sustine ca locuinta Adrianei Bahmuteanu nu este suficient de curata. Vedeta a raspuns imediat. Afla ce replica i-a dat fostului ei sot.

Dupa ce casa ei a fost comparata cu o ”leprozerie”, Adriana Bahmuteanu a reactionat

Pentru ca fotul ei sot a vorbit despre lipsa curateniei din casa ei, Adriana Bahmuteanu nu a intarziat sa ii raspunda. A postat pe internet o imagine cu produsele de curatenie folosite in locuinta sa. Pe langa acea imagine, a mai scris si un mesaj.

„Ce vedeti in aceste imagini reprezinta cam jumatate din necesarul de produse de curatenie pe care il consum lunar. Spalam in fiecare zi pardoselile, cel putin o data pe saptamana geamurile, dezinfectam clante, suprafete, mese si toalete, iar cuptorul, baia si robinetii stralucesc de curatenie! In plus, in casa mea miroase a primavara si a liliac! Vi se pare ca e putin? Sau ca ar fi cazul sa chem si o firma de dezinfectie sa ma ajute? Vi se pare ca locuinta mea seamana cu o leprozerie, asa cum spune fostul meu sot?”. Acestea au fost cuvintele Adrianei Bahmuteanu, care a vrut sa arate ca acuzatiile sotului ei nu sunt adevarate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img