joi, 28 martie, 2024

ACUZATII: Fostul deputat Cristian Boureanu, batut in arest de catre politisti

Distribuie:

Publicat:

Monica Tatoiu a reactionat dupa ce fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca si a povestit la Romania Tv ca acesta ar fi fost batut in arest de catre politisti. “Are nasul rupt total, pe creier s-au gasit bule de aer, iar urechea externa este osul de la iesirea urechii externe este fracturat. Asta nu se poate intampla cand dormi”, a declarat Monica Tatoiu, prietena de familie a fostului politician la Romania TV.

Cristi este acum sub investigatii, sunt patru discipline, dupa care va urma o expertiza a medicilor, se va face un document de medicina legala. El va trebui sa plateasca pentru ce a facut. Daca a fost lovit atunci si Politia sa plateasca. Nu asa se aplica legea. El spune ca l-au cazut in genunchi si l-au lovit.”, a mai spus femeia de afaceri.
Politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au deschis dosar penal pentru ultraj pe numele fostului deputat Cristian Boureanu, dupa ce, noapte trecuta, acesta ar fi adresat injurii si ar fi lovit un politist care oprise masina in care se afla. Fostul deputat nu a dat declaratii politistilor, acesta fiind dus la Spitalul Floreasca dupa ce a sustinut ca se simte rau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img