vineri, 29 martie, 2024

Acuzatii incredibile aduse la adresa lui Florin Calinescu: “Probabil dumnealui stie mai bine cum e cu pilele”

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea Romanii au Talent a debutat din nou in forta, iar varfurile de audienta au atins aproape 4,5 milioane de telespectatori. Din nou Pro Tv a fost lider de piata, cu mult peste concurenta.

Punctul culminant al show-ului a fost acela in care Paula Rad, o tanara din Cluj de 28 de ani a interpretat o piesa de opera, „O mio babbino caro”. Aceasta a ridicat sala in picioare, iar Andra a apasat golden buzz. Povestea din spatele ei a fost chiar mai impresionata decat vocea. Nereusind sa obtina un loc la opera, a fost nevoita sa lucreze ca femeie de serviciu la o firma de curatenie.

Florin Calinescu a atacat aspru conducerea Operei din Cluj spunand ca angajeaza pe pile si relatii, in timp ce marile voci sunt nevoie sa-si castige existenta din joburi care nu sunt de nivelul lor.

In replica, Florin Estefan, managerul Operei Nationale din Cluj, a spus ca Paula Rad nu s-a prezentat la niciuna din auditiile organizate de institutie si l-a sanctionat aspru si pe juratul Romanii au Talent, spunand ca acesta stie mai bine cum e cu pilele tinand cont ca si el a condus o institutie.

Acest lucru a declansat un val de reactii printre o parte din internauti care au acuzat Pro Tv ca ar fi creat un scenariu cu Paula Rad, tocmai pentru a face show si audienta. Cu toate acestea, nimeni nu poate contesta interpretarea emotionanta a tinerei.

”Eu nu o cunosc pe Paula Rad, nu a fost la mine la auditie, nu a venit la nicio auditie anuntata si organizata de mine, in situatia dansei sunt nenumarati cantareti, posturi nu sunt. Am facut nenumarate cereri pentru suplimentarea de posturi in institutia Operei Nationale si suntem refuzati pentru ca nu se pot suplimenta posturile la buget. Vis-a-vis de prestatia dansei, ca a fost extraordinara sau nu a fost extraordinara, eu nu cred ca acei jurati sunt in masura sa spuna ca a fost extraordinar sau nu. Intr-un show de televiziune de genul acesta nu poti sa pui calificative de genul acesta. Legat de repertoriul pe care domnisoara l-a cantat acolo, vreau sa spun ca la noi, la premiera, a cantat o fata de 18 ani acea arie si acel rol. Si nu se pune problema de nepotisme. Acele acuzatii care ni se aduc, nepotisme, de chestii sexuale… numai de asta n-am mai fost acuzat pana acum. Sa vina cineva cu dovezi cand face asemenea afirmatii. Probabil, dl Calinescu stie mai bine cum e cu pilele ca si dansul a condus o institutie. Probabil, din moment ce e asa sigur ca totul se face pe pile, dumnealui stie din experienta dansului ca asa se face, cine stie… Chiar nu-i ok sa faca afirmatii de genul asta cand nici macar nu stie, nu ne cunoaste si habar n-are ce se intampla in institutiile respective si cum se fac auditiile”, sustine directorul Operei din Cluj, Florin Estefan, citat de Can Can

Paula Rad nu este o novice in muzica. Ea a urmat cursurile Academiei de Muzica “Gheorghe Dima” din Cluj. In 2013, a absolvit un Master la Universitatea Nationala de Arte “Gheorghe Enescu” din Iasi. “Am mai fost de doua ori la emisiune si greseala mea e ca am cantat muzica usoara. A treia oara a fost cu noroc”, a declarat cantareata pentru graiulsalajului.ro. “Lucrez ca femeie de serviciu, dar nu am abandonat niciodata gandul ca o sa am succes in muzica”, mai spune Paula.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img