vineri, 29 martie, 2024

Adam Nemec s-a înţeles cu noua sa echipă

Distribuie:

Publicat:

lovacul Adam Nemec (32 de ani), unul dintre cei mai valoroşi atacanţi de careu din România ultimilor 10 ani, şi-a găsit echipă după despărţirea de Dinamo.

Cu o cotă de piaţă de 720.000 de euro, fostul vârf din Ştefan cel Mare a negociat în ultimele săptămâni cu mai multe formaţii din Cehia, Grecia şi Cipru, dar s-a înţeles, din informaţiile ProSport, cu gruparea cipriotă FC Pafos, locul 9 din 14 formaţii prezente în primul eşalon, grupare pregătită de scoţianul Steven Pressley. Nemec e aşteptat să semneze contractul, potrivit surselor ProSport, la începutul acestei săptămâni.

Liber de contract, atacantul cu 12 goluri în 37 de selecţii pentru naţionala Slovaciei a devenit în ultimul sezon o ţintă a patronului FCSB, George Becali, care şi-a manifestat periodic interesul pentru fostul component al formaţiei lui Ionuţ Negoiţă. Atacant de gura porţii, puternic în jocul aerian şi posesor al unui bagaj tehnic excelent, Adam Nemec a înscris 20 de goluri în 64 de partide jucate în tricoul echipei Dinamo, locul 7 la finalul sezonului 2017-2018. Format la Dubnica, Adam Nemec (1,91 m) a mai evoluat în carieră la Zilina, Genk, Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin, New York City FC şi Willem Tilburg.

FC Pafos a fost fondat în 2014, după fuziunea dintre AEK Kouklia şi AEK Pafos. Antrenorul echipei este Steven Pressley, scoţianul care de-a lungul carierei a evoluat pentru Celtic şi Rangers. Cel mai valoros jucător din lot este atacantul francez Kevin Berigaud, cotat de site-ul transfermarkt la 700.000 de euro.

sursa: prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img