vineri, 29 martie, 2024

Adela Popescu, catre Radu Valcan, dupa nici 3 ani de casnicie: “Te-am iubit…”. Ce s-a intamplat azi cu relatia lor

Distribuie:

Publicat:

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul din cele mai indragite cupluri mondene. Astazi, cei doi isi serbeaza povestea de iubire, urmand ca in vara sa aniverseze 3 ani de cand formeaza un cuplu si oficial.

Cu aceasta ocazie, Adela Popescu i-a transmis cea mai frumoasa dedicatie de dragoste sotului ei.

“Te-am iubit in etape…

Mai intai ca pretendent.

Fin, frumos, discret, timid, altfel… exact asa cum erai tu la inceput.

Apoi ca iubit.
Tandru, linistit, calm, surprinzator…exact asa cum mi te amintesc in anii frumosi in care am avut primul apartament, prima Roma, primul Bali, primul Paco, prima iarna friguroasa si prima vara innabusitoare.

Apoi ca sot.
Protector, sincer, amuzant, firesc, devotat, fidel…exact asa cum suna promisiunea pe care am vazut-o in ochii tai cand ne-am cununat.

Apoi ca tata.
Topit, lesinat, pres, tandari, rupt, indragostit, disperat, panicat, anxios… exact asa cum stiam ca vei fi inca din ziua in care am aflat ca vom fi trei.

Enjoy the ride impreuna cu noi, iubitule!”, a scris Adela pe blogul ei.

S-a insurat cu Adela si au un copil minunat, dar putini stiu ca Radu Valcan a mai fost casatorit. Cine este fosta lui sotie si cum arata acum

Radu Valcan si Adela Popescu s-au casatorit in mare secret, intr-o vila de vanatoare asezata in munti, si avand alaturi doar cateva persoane foarte dragi. Putini stiu ca actorul a mai fost casatorit in urma cu zece ani, cu Tereza, o blonda frumoasa care i-a marcat acestuia destinul.

In 2003, Radu Valcan era manechin si traia o poveste de dragoste alaturi de Tereza care parea jumatatea perfecta pentru el. S-au iubit mult, au crescut impreuna si au incercat sa formeze o familie fericita, dar destinul nu a fost de partea lor.

Radu si Tereza aveau multe afinitati, iar in cei patru ani de casnicie fiecare si-a pus amprenta in dezvoltarea celuilalt. Cu toate acestea, cei doi au ajuns in fata instantei in 2007 pentru a divorta de comun acord.

Tereza a pastrat numele, iar bunurile pe care le aveau au fost impartite in urma unei intelegeri.

Peste cativa ani, in 2010, Tereza Valcan s-a recasatorit, eveniment petrecut in mare secret. Noul ei sot, grecul Dimitris Tramakas este directorul unei companii de advertising din Romania, iar blonda a tinut ca ceremonia sa se petreaca in cadru foarte restrans, la fel cum, si Radu, fostul ei sot a facut in urma cu ceva vreme.

Se pare ca cei doi, inca au aceleasi apucaturi care se manifesta acum in noile parteneriate. Intre timp, Tereza a devenit mamica unei fetite si traieste fericita alaturi de noua familie, iar Radu este fericit impreuna cu Adela Popescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img