joi, 25 aprilie, 2024

Adelina Pestrițu, în lacrimi. Ce a pățit vedeta

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestrițu a izbucnit în lacrimi după ce a fost premiată la gala E! People’s Choice Awards, unde a primit trofeul pentru Cel Mai Bun Influencer din România. Scenele emoționante au fost filmate, iar imaginile au fost făcute publice chiar de frumoasa româncă. Vedeta s-a numărat printre cele mai bine îmbrăcate celebrități care au participat la celebra ceremonie, organizată în Santa Monica, statul american California – fosta prezentatoare de la Kanal D a strălucit într-o rochie de seară neagră, cu o croială foarte sexy, la care și-a pus bijuterii de 100.000 de euro.

Adelina Pestrițu, în lacrimi după ce a fost premiată la People’s Choice Awards 2019

 

După mulți ani de muncă și critici dure, Adelina Pestrițu a primit unul dintre mult râvnitele trofee de când a renunțat la televiziune: Cel Mai Bun Influencer din România în cadrul galei E! People’s Choice Awards 2019. Ea a fost însoțită în Statele Unite de soțul său, Virgil Steblea. La scurt timp după ce s-au întors de la ceremonie în camera de hotel, superba româncă a fost copleșită de emoții și, cu ochii scăldați în lacrimi, ea a vorbit puțin despre seara pe care nu o va uita niciodată.

“Dragii mei, ziua de azi (n.r.: 10 noiembrie) a fost ceva uluitor! Nici nu am cum să vă descriu în cuvinte și… oricât aș vorbi, nu pot să descriu ceea ce s-a întâmplat astăzi (n.r.: ieri seară) acolo. Este incredibil, am avut parte de o experiență extraordinară! Nu mă așteptam să trăiesc asta vreodată în viață!

Sunt răcită în continuare, dar nu mă mai interesează, pentru că a fost ceva… uluitor! (…).”, a mărturisit Adelina Pestrițu într-o filmare făcută publică pe Instagram Stories înainte să izbucnească în plâns și să nu mai poată rosti niciun cuvânt. “De vină” au fost și nenumăratele mesaje primite de vedeta româncă de la fanii ei și nu numai.

Pe imaginile în care plângea și nu a zis nimic, fosta prezentatoare de la Kanal D a scris următoarele gânduri: “Pentru că vă citesc mesajele: «Ne-ai făcut să ne simțim mândri că suntem români», «Am plâns când te-am văzut pe Red Carpet»… s.a.m.d.”./ “Vă mulțumesc! N-am cuvinte…”.

Adelina Pestrițu, anunț important în legătură cu trofeul primit la E! People’s Choice Awards

Într-unul dintre clipurile urcate pe Instagram Stories, Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii că, trofeul pentru Cel Mai Bun Influencer din România, primit în cadrul galei din acest an de la E! People’s Choice Awards, nu se află fizic la ea. Vedeta a dezvăluit că îl va primit acasă peste două săptămâni, dând de înțeles că motivul ar fi, de fapt, greutatea foarte mare pe care statueta o are.

E important să vedeți asta, pentru că voi m-ați trimis aici și meritați toată dragostea mea și toată recunoștința mea! Și vă mulțumesc încă o dată că m-ați votat și că mi-ați fost alături, și m-ați susținut. Premiul nu îl am fizic, pentru că o să-l primesc în două săptămâni acasă.

Sincer, era foarte greu, probabil ar fi cântărit ceva la bagaje la aeroport. Dar, în două săptămâni o să ajungă acasă, în România, și o să pot să fac un milion de alte poze cu el pentru voi. Vă iubesc, vă mulțumesc din suflet. (…).”, a mai spus frumoasa brunetă într-una dintre înregistrările făcute publice pe Instagram Stories.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a mai afirmat că, în curând, pe blogul ei, va apărea un material complex despre seara în care a fost premiată, care va conține și interviul pe care l-a dat după ce a primit trofeul. În galeria foto a articolului puteți vedea mai multe imagini cu Adelina Pestrițu, dar și să citiți câteva dintre mesajele primite de la fanii ei.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea au o fetiță împreună

Adelina Pestrițu a devenit soția afaceristului Virgil Steblea pe 3 iulie 2019, iar la cununia civilă au participat doar nașii lor – și într-un articol postat pe blogul său, vedeta a mărturisit motivul pentru care a ales acea dată ca să își unească destinul cu partenerul ei de viață. Ei au o fetiță împreună, care a venit pe lume pe 3 august 2018. Fiica lor, Zenaida-Maria, s-a născut în urma unei operații de cezariană.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img