joi, 18 aprilie, 2024

Adevaratul motiv al despartirii dintre Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Voicu si Gheorghe Turda s-au iubit mai bine de un an si, desi toata lumea se astepta sa ajunga la altar, in cele din urma cei doi s-au despartit. Artista de muzica populara sustine ca nu mai exista cale de impacare si a povestit despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

"Omeneste, am facut tot ce mi-a stat in putinta. Au fost multe plecari, reveniri. Eu fiind singura care m-am zbatut si am venit cu toate armele ca lucrurile sa devina constiente pentru persoana din viata mea, m-am luptat cu morile de vant vazand ca aceasta constienta care nu se activeaza", a marturisit Nicoleta Voicu, in platoul emisiunii Agentia VIP.

"Lucrurile n-au evoluat asa incat eu sa ajung sa am o singura adresa. Sa ajung iar sa stau ca la inceputul relatiei… Adica dupa un an si trei luni, dupa aceasta perioada in care devotamentul meu sa fie la maxim… Au intervenit niste lucruri independente de vointa mea. Aceasta este stabilitatea lui emotionala sa zic incat sa ia o decizie. Nu stiu, inca mai sunt lucruri despre care prefer sa nu vorbesc si despre care nu voi vorbi niciodata. Daca nu ar fi fost aceasta situatia delicata, despre problema lui de sanatate. El se supara ca-i port grija. Am fost singura. Nici macar n-a luat in seama", a dezvaluit Nicoleta Voicu in cadrul emisiunii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img