vineri, 29 martie, 2024

Adevaratul motiv pentru care Tudor Chirila nu canta niciodata la nunti si botezuri. Artistul a explicat si de ce nu a fost prezent la Revelioanele organizate de Primarie

Distribuie:

Publicat:

Tudor Chirila a explicat de ce nu canta niciodata in campanii electorale, la nunti si botezuri.

De asemena, artistul a explicat si de ce nu a fost prezent la Revelioanele organizate de Primarie in ultimii ani.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Stirile Pro TV, Tudor Chirila a spus care este motivul pentru care nu canta la concerte electorale.

„Noi nu am cantat niciodata in campanii electorale. Ca sa fie foarte clar, nu cantam la nunti, botezuri, petreceri private, campanii electorale. Pentru ca exista sansa ca la o nunta nasul mare sa se imbete atat de tare si sa zica: „Cant-o, ba, si pe aia!”.

Noi nu facem dedicatii. Si campanii electorale, pentru ca nu dorim sa ne asociem niciodata imaginea cu promisiuni desarte, cu o clasa politica despre care avem parerea pe care o avem. Prin urmare, exista o diferenta intre administrarea banului public si administratori si campania electorala, unde exista o ideologie, exista promisiuni si exemplul de 30 de ani este ca aceste promisiuni nu sunt de indeplinite”, a declarat Tudor Chirila.

Intrebat de ce nu a fost vazut de cativa ani la niciun Revelion organizat de Primarie, artistul a spus: „Pai, cred ca trebuie sa-i intrebati pe ei. Eu cred ca nu ar trebui politizata muzica si cred ca un artist care are o relatie cu Primaria, are dreptul sa o critice, indiferent daca are un contract de munca.

Lumea trebuie sa separe foarte bine lucrurile astea. Faptul ca Primaria municipiului Bucuresti te cheama sa canti, deci sa indeplinesti un serviciu muzical, remunerat, este una.

Faptul ca Primaria este incapbila sa gestioneze oricare dintre domeniile pe care a promis ca le va gestiona, cand a castigat alegerile, este o chestie diferita, paralela si cred ca, acolo, ca cetatean, trebuie sa-ti spui parerea. Ca PMB poate decide ca dezirabili sunt doar cei care au pareri pro este o forma de manifestare antidemocratica vizavi de dreptul muncii”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img