vineri, 29 martie, 2024

Adevaratul plan al ministrului Educatiei: Strategie pro-gay in scoala! Se vrea reeducarea parintilor

Distribuie:

Publicat:

Proiectul Strategiei Nationala de Educatie Parentala 2018-2025, aflat in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Educatiei Nationale (MEN) din 11 iunie pana pe 10 iulie, a reusit ca coalizeze peste 500 de ONG-uri din intreaga tara, care au lansat marti o campanie de strangere de semnaturi pentru retragerea lui. In urma campaniei organizata de sute de ONG-uri, de pe site-ul Ministerului Educatiei a disparut, in mod misterios, intregul proiect. 

Adevaratul scop al proiectului: Redefinirea familiei traditionale
Adevaratul scop al proiectului este, conform evz.ro, inceperea unui proiect de reeducare a tuturor parintilor. Reeducarea consta in angajamentul parintilor de a-i invata pe parinti sa nu mai ''idealizeze ideea de familie traditionala''. Ministerul vrea sa promoveze o NOUA CULTURA FAMILIARA, dar si, in opinia lor ''respectul pentru diversitate''. Pentru ca totul sa fie complet si mai ales pentru ca avem  destule SCOLI si CONDITII OPTIME DE STUDIU, pentru ca multi COPII ''NU'' merg pe jos iarna cativa kilometri pentru a ajunge la scoala, bugetul pentru intregul proiect nu este unul de neglijat: 300 MILIOANE de lei. 

Participantii la masa rotunda la care s-a decis strangerea de semnaturi impotriva „reeducarii” prevazuta de Strategie, reuniti marti seara in Bucuresti, au dat publicitatii un apel, cu titlul „In urma cu 70 de ani ne-au luat proprietatea, acum ne iau copiii si libertatea de gandire”, in care se arata ca „Strategia eleborata de MEN reprezinta o incercare abuziva de a redefini familia si o imixtiune nepermisa in viata privata a familiei”. De asemenea, in document se arata: „Chiar daca il vor retrage temporar, tot s-a dovedit intentia adevaratei agende care aduce atingere libertatii de gandire si constiinta a fiecaruia dintre noi, modelelor noastre sociale si culturale in ceea ce priveste familia si educatia”. Scriitorul Mihai Gheorghiu, de la Coalitia pentru Familie, atragea atentia ca „strategia este si neconstitutionala si ilegala. Este o intruziune in viata privata, in libertatea de gandire. Nici comunistii nu au incercat asa ceva. Suntem in faza in care popoarele trebuie sa se apere singure pentru ca politicienii romani nu ne mai apara. Este o agenda invaziva care vizeaza structura intima a natiunilor si a copiilor nostri. E nevoie vitala sa constientizam lumea din jurul nostru despre ce se intampla. Suntem in plin proces de reeducare nu numai a copiilor nostri, ci si a parintilor. Ne aflam pe un drum care pentru ei (promotorii „diversitatii” – n.red.) nu are sfarsit decat la implementarea agendei lor”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img