vineri, 26 aprilie, 2024

Adevarul a iesit la iveala: E vorba de Andreea Esca si Alexandre Eram… Toata lumea mondena a ramas cu gura cascata!

Distribuie:

Publicat:

Andreea Esca are o casnicie fericita cu omul de afaceri francez Alexandre Eram. Cei doi s-au casatorit in anul 2000 si au impreuna doi copii.

Celebra prezentatoare tv a povestit insa ca a depus mari eforturi pentru a-l cuceri pe cel care ii este astazi sot.

Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Tango, Andreea Esca marturisea ca a pus la cale numeroase strategii pentru a atrage atentia lui Alexandre Eram, care, la acea vreme, era implicat intr-o relatie.

„Prima data l-am vazut la o petrecere, la un restaurant pe malul lacului. L-am vazut printre oameni si mi-a placut foarte mult. L-am vazut asa de frumos si am intrebat o prietena cine este baiatul acesta. Lavinia Sarbu, fosta sotie a lui Adrian Sarbu, se ocupa de vestimentatia noastra la Pro Tv pe vremea aceea si mi-a zis: stiu eu, sta cu noi pe strada, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucreaza el. Vrei sa ti-l prezint? Il cheama Alexandru. Da, ii zic.

L-a chemat si am inceput sa vorbim. Mi-a spus ca e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru ca tatal lui il cunostea pe omul care avea aceasta fabrica….I-am zis Laviniei ca data viitoare cand se duce la fabrica, sa imi spuna si mie, ca trebuie sa merg neaparat.

M-am dus la fabrica, m-am prefacut interesata de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o data, tot degeaba… Apoi am auzit ca pleaca in vacanta si am inteles ca era intr-o relatie. Am vazut ca nu reactioneaza in niciun fel, dar eu am mai incercat. Trecuse vara, eu ma mutasem intr-o casa noua si zic: taci ca il sun acum si ii spun ca imi trebuie usa, ca aveau si usi la fabrica aceea.

Mi-a trimis pe altcineva, n-a venit el, asa ca n-am rezolvat nici cu usa. N-am rezolvat nici mergand la standul de baterii Fulmen pe care il aveau la Saab, desi m-am dus in fiecare zi sa fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, intr-o zi, era si cu fata aia cu care era el atunci…Era superba, dar… ce sa facem? I-am zis „Buna' si am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis ca nu poate.

Pana la urma, vazand ca nu vrea si nu vrea, a inceput sa imi iasa din cap. Mi se paruse ca facusem tot ce puteam sa fac. Am lasat undeva in spate proiectul si mi-am vazut de viata…

Peste cateva luni, m-am dus la o petrecere la Vox Maris, cu prietenul meu care ma adusese la Soti…

Cum stateam noi la masa, pe cine vad? Pe el. Era cu un prieten! Cand l-am vazut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, ca eu nu sunt in stare sa abandonez!

L-am vazut si i-am zis ca mi-a ramas dator, ca nu a venit la jurnal. O sa vin, a zis el. I-am spus eu cand sa vina si am plecat. Dar in ziua aia nu a venit! Atunci am zis: Gata! Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care isi smulgea parul din cap si in care scria ca ii pare rau ca nu a putut sa ajunga.

Era chiar foarte haios scris. Si a doua zi a venit dupa jurnal si m-a asteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant si, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am ramas impreuna”, a povestit Andreea Esca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img