joi, 28 martie, 2024

Adevarul a iesit la iveala: i-au suspendat permisul pe loc! Agentii de la Rutiera au testat-o pe Vica Blochina si… Cu ce alcoolemie au gasit-o pe vedeta TV

Distribuie:

Publicat:

Vica Blochina este binecunoscuta in lumea mondena si pe retelele de socializare, dar nu multi stiu despre problemele pe care vedeta le-a avut cu Politia Rutiera! Vica ar vrea, cel mai probabil, sa uite de perioada in care a ramas fara permis, acum ceva timp, pentru ca a fost prinsa bauta la volan. Dosarul ei a ajuns in fata unui judecator, dar Vica nu a avut castig de cauza si a fost nevoita sa predea permisul de conducere.

 In urma cu ceva timp, Vica a fost surprinsa in trafic de un echipaj al Politiei Rutiere, pe Splaiul Independentei din Capitala. Agentii i-au luat documentele la control si au pus-o sa sufle in aparatul etilotest. Rezultatul a fost cel prevazut de legea rutiera la capitolul ”Contraventii”, pentru ca aparatul a relevat o concentratie de 0,3 la mie alcool pur in aerul expirat. Vica Blochina a fost amendata cu suma de 630 de lei, iar permisul i-a fost retinut pentru trei luni!

Vedeta s-a considerata, insa, sanctionata abuziv, asa ca s-a adresat instantei de judecata si a contestat procesul-verbal. Magistratii nu i-au dat dreptate, mentinand sanctiunea, astfel ca Vica a fost nevoita, pana la urma, sa plateasca si amenda, dar si sa stea trei luni pe scaunul din dreapta.

 Vica a pretins ca nu se afla la volan!

Potrivit documentelor din dosarul instantei, Vica a sustinut ca nu a fost oprita in trafic, ci se afla langa masina parcata regulamentar in parcarea Operei Romane.

”Din descrierea faptei, astfel cum a fost retinuta de agentul constatator, reiese faptul ca petenta se afla la conducerea automobilului. Desi, prin plangerea contraventionala, petenta sustine ca o alta persoana a condus autoturismul aceasta nu a indicat si numele persoanei in vederea audierii acesteia in calitate de martor. Mai mult, petenta a prezentat la controlul efectuat permisul auto pe care il detine, aspect ce intareste convingerea instantei cu privire la faptul ca petenta se afla la conducerea autoturismului. Intimata a depus la dosarul cauzei rezultatul printat al alcool-testului, acesta fiind de 0,3 mg/l. Bonul a fost completat cu numele petentei si data nasterii, iar informatiile continute de acesta, respectiv cantitatea de alcool pur in aerul expirat si data la care a fost efectuat testul se coroboreaza cu cele retinute in procesul-verbal contestat. In conditiile in care petenta nu a indicat niciun mijloc de proba in sustinerea apararilor formulate, instanta apreciaza ca prezumtia de temeinicie a procesului-verbal contestat nu a fost rasturnata. Pentru aceste argumente, instanta urmeaza a respinge plangerea contraventionala ca neintemeiata”, se arata in motivarea instantei. (VEZI SI: Vica Blochina a rupt tacerea. Ce spune despre Victor Piturca si cum l-a cunoscut pe fostul selectioner al echipei nationale. “Am ajuns in Romania si…”)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img