vineri, 19 aprilie, 2024

Adevarul despre gropitele Alexandrei de la Insula Iubirii

Distribuie:

Publicat:

Fosta concurenta si actuala ispita de la Insula Iubirii a dezvaluit ca gropitele din obrajii ei nu sunt naturale, asa cum credea toata lumea. Cea care i-a fost iubita lui Aurel a dezvaluit ca si-a obtinut gropitele la varsta de 18 ani. 

„Am avut pierceing-uri in obraji la 18 ani fix pentru a ramane cu gropite. Eram si sunt topita dupa oamenii care au”, a scris Alexandra pe contul de socializare. 

In noul sezon „Insula Iubirii”, Alexandra s-a intors in Thailanda pentru a-l ispiti pe Aurel, cel care se declara indragostit pana peste cap de Dana. „Prezenta mea ar trebui sa nu-l afecteze, sa nu-l impresioneze. Sa trec pe langa el ca o fantoma. De-abia astept. O sa fie foarte greu, mai ales ca nu ma atrage comportamentul lui sa merg spre el. Eu deja m-am gandit la cate ceva, cateva cuvinte pe care sa i le spun. Daca va pica in ispita voi avea grija sa-i spun ca nu e bine sa te joci cu sufletele, ca roata se intoarce. Daca el invata lectia asta, s-ar putea sa fie ok pe viitor. Are 26 de ani, face 27 anul asta, ar fi timpul sa se maturizeze. M-am gandit la tot ceea ce mi-ar putea zice el, sa ma provoace”, a spus Alexandra, la „Insula Iubirii”.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img