sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Adevarul despre industria alimentara. Ce lucruri groaznice se ascund

Distribuie:

Publicat:

Tot mai multe informatii ies la suprafata cu privire la fata mai putin cunoscuta a practicilor din industria alimentara. Conform ultimelor informatii facute publice de catre diversi jurnalisti de investigatie din domeniu, produsele destinate consumului sunt tratate sau injectate cu tot felul de substante daunatoare, cu scopul de a le face mai atragatoare in ochii consumatorilor. Se pare ca producatorii sunt prea putin interesati de raul pe care substantele introduse in alimente il pot provoca.

Desigur ca nu putem generaliza, totusi trebuie sa fim constienti ca exista multi producatori care urmaresc profitul cu orice pret, iar asta ne poate cauza mari probleme de sanatate, asa cum reiese din videoclipul prezentat mai jos.

Crevetii din imagini sunt injectati cu o substanta numita CMC (carboxymethyl cellulose). In contactul cu apa, substanta devine gelatinoasa, iar o data injectata in creveti, ii face sa para mai proaspeti, conform DailyMail.co.uk.

Vitenamul, tara unde au fost filmate imaginile, este cel mai mare furnizor de creveti proaspeti al Australiei. Totusi, australienii stiu ce cumpara mai exact din supermarket?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img