marți, 19 martie, 2024

Adevarul despre noul iubit, Tristan Tate. A facut-o vedeta pe site-urile pentru adulti. AVEM IMAGINILE

Distribuie:

Publicat:

Ies la suprafata noi amanunte picante din super-telenovela momentului, care a monopolizat atentia publicului, dar si a intregului showbiz.

E ”printisorul videochaturilor”!

 Tristan Tate, barbatul alaturi de care Bianca Dragusanu s-a afisat dupa ce s-a despartit de Victor Slav, ascunde un mare secret. Englezul care a prins-o pe blondina in mrejele iubirii este un ”jucator” important din industria site-urilor dedicate adultilor.

Daca, oficial, sportivul englez Tristan Tate si fratele sau, care au castigat milioane de euro din meciurile de kickboxing, se ocupa acum cu agricultura,  in judetul Brasov, in spatele acestor afaceri se pare ca s-ar afla cu totul alte lucruri.

Conform unor surse bine informate, Tristan si fratele sau, Andrew, au pus bazele unui adevarat imperiu in domeniul videochat-ului.

Potrivit surselor citate, fratele lui Tristan Tate, Andrew,  detine un mega-studio de videochat in Los Angeles. Unde amfitrioana ar fi chiar “cumnatica” lui Tristan, Irina. Pe numele de scena Cobra (de amintit ca Andrew era numit, in ring, King Cobra), focoasa blodina este una dintre cele mai apreciate starlete pe site-urile de profil. Tristan Tate nu s-ar fi lasat nici el mai prejos si ar fi deschis un studio intr-o zona buna din Capitala, acolo unde zeci de tinere isi expun formele in fata camerelor de filmat.

Firmele pe care fratii Tate le-au deschis in Romania sunt:
TALISMAN ENTERPRISES S.R.L. cu sediul in localitatea Sacele, judetul Brasov. Firma a fost inregistrata  la Registrul Comertului in data 09.11.2017 si are ca domenii de activitate cultivarea trestiei de zahar si cultivarea tutunului
 

SPIRIT HOUSE ENTERPRISES S.R.L. cu sediul in localitatea Sacele judetul Brasov. Englezul Biancai detine 50% din actiuni. Societatea, care mai are actionar un polonez,  a fost inregistrata pe data de 21.02.2018 si are ca obiect de activitate consultanta in tehnologia informatiei si cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

Tristan Tate si fratele sau au plecat de jos
Fratii Tate au reusit sa stranga o adevarata avere. Se mandresc cu masini si case care valoreaza sute de mii de euro, iar in conturile celor doi enghezi se gasesc sume fabuloase. Cu toate acestea, Andrew si Tristan Tate s-au nascut intr-o familie saraca din Anglia.

”Cand eram foarte saraci am invatat care erau prietenii adevarati. Acum, cand suntem milionari, toti vor sa fie prieteni cu noi pentru ca majoritatea oamenilor vor ceva de la noi. Mi-am pierdut tatal acum doi ani, iar tot ceea ce avem se datoreaza lui pe o parte, pentru ca era un tip foarte inteligent si ne-a insuflat putin din inteligenta lui. Daca nu era kickboxing-ul nu aveam nimic, parintii nostri nu au fost bogati, traiam intr-o zona saraca din Anglia. Eu si fratele meu suntem o echipa solida, tot ce am facut de la kickboxing sau la orice alta afacere, am facut impreuna”, declara, in urma cu cateva luni Tristan Tate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img