vineri, 29 martie, 2024

Adevarul din spatele unei poze care s-a viralizat dupa protestul violent din Piata Victoriei

Distribuie:

Publicat:

Jandarmeria Romana a postat pe 12 august, la doua zile dupa interventia violenta de la mitingul diasporei, o fotografie in care un jandarm vorbeste cu doi copii. „Asa am inceput seara, asa vrem sa o continuam! Multumim!”, era mesajul care insotea fotografia. Mama copiilor a dezvaluit pentru Digi24 ce i-a spus copilul cel mare jandarmului.

Andreea Sofonea este mama celor doi copii, iar acestia i-au spus o alta poveste fata de descrierea facuta pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Romane.

„Cand am vazut poza, zic: ce ai aratat aici catre jandarmi? Si spune: l-am intrebat de ce apara Guvernul si nu pe oamenii care protesteaza. Nu ma deranjeaza ca au vrut sa dea dovada de dialog cu niste copii, ma deranjeaza ca puteau sa spuna ce le au reprosat copiii”, a spus mama celor doi copii, pentru Digi24.

Ea a povestit si momentele de groaza prin care a trecut. A iesit in piata cu gandul de a protesta pasnic, dar isi aminteste ca la un moment dat lucrurile au luat o turnura neasteptata.

„A fost un soc pentru mine, in primul rand psihic, dar si fizic, pentru ca la un moment dat, in jurul orei 20.30, grenadele au inceput sa fie aruncate in mijlocul multimii pasnice”, isi aminteste Andreea Sofonea.

Din cauza gazelor lacrimogene, Andreea a avut nevoie de ingrijiri medicale: „Mi s-a facut rau instant, pe langa ochii inlacrimati si gheara in gat, am ametit, 20 de minute am stat cu masca de oxigen pe fata.”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img