sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Adrian Mutu:””Am primit cateva oferte, chiar si…

Distribuie:

Publicat:

Adrian Mutu a comentat plecarea lui Gica Hagi de la Viitorul la Rubin Kazan si spune ca si-ar dori ca el sa antreneze echipa constateana din vara.

Adrian Mutu sustine ca are oferte din strainatate, dar este tentat sa devina antrenor.

“Am primit cateva oferte, chiar si din Australia, dar voi vedea la finalul campionatului ce voi decide. Trebuie sa ma gandesc daca vreau sa incep cariera de antrenor sau daca voi mai continua ca jucator. In momentul de fata, ma fascineaza mai mult cariera de antrenor, dar daca voi avea oferte tentante, niciodata nu se stie. Daca Hagi se duce la Rubin si eu nu mai stau la Targu Mures, sa ma lase pe mine sa antrenez Viitorul. Fiind finul lui, o sa am grija sa fie totul asa cum a lasat”, a spus Adrian Mutu.

“Viitorul e o echipa foarte buna, cand am jucat cu ei ne-au pasat de nu mai stiam de noi. La anul, vor pune mari probleme in lupta la titlu. I-a antrenat foarte bine Hagi, nu stiu ce le-a spus, ce le-a facut, dar sunt o echipa extraordinara. Normal ca mi-ar surade o colaborare cu Hagi. El sa fie manager, iar eu antrenor la Viitorul.

Ar fi ceva extraordinar. Gica a fost idolul meu in copilarie si, probabil, al tuturor copiilor din generatia mea. A investit foarte mult in fotbal, i-a luat de mici pe acei pusti, majoritatea sunt crescuti acolo, i-a dus in play-off. Joaca de la egal la egal cu toate echipele, trebuie apreciat Gica Hagi pentru acest lucru. Si-a investit banii pentru care si-a rupt picioarele pe vremea cand juca fotbal, a riscat foarte mult, iar acum ii reuseste treaba”, a mai spus Adrian Mutu.

Gica Hagi a semnat deja contractul cu Rubin Kazan, echipa la care va merge dupa finalul campionatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img