marți, 16 aprilie, 2024

Adrian RADOI,culturistul de top al municipiului HUSI-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In perioada 12-13 septembrie 2015, s-a desfasurat competitia de bodybuilding numita Grand Prix 2015, unde au participat peste 200 de sportivi talentanti din Romania, dar si din strainatate. Municipal Husi a fost reprezentat de catre sportivul Adrian Radoi, in varsta 32 de ani, care a participat la categoria de 70 kg senior, la care a reusit sa se situeze pe locul 2, atat la sectiunea nationala, cat si internationala.

Huseanul Adrian Radoi are un palmares destul de impresionant, castigand de-a lungul carieri numeroase premii printre care cele mai importante fiind: Dublu Campion National, Vicecampion National; Campion Balcanic si Vicebalcanic; Vicecampion European; Locul 5-6 Mondial.

Sportivul husean isi desfasoara antrenamentele intr-o sala  de fitness din municipiul Husi unde este si instructor de fitness si culturism.

Huseanul Adrian Radoi  isi dedica timpul 100% acestui sport, unde este privit ca un mod de viata. Inaintea oricarei competitii, cu 4 luni inainte, sportivul trece pe o dieta stricta, avand grija sa scada in greutate pentru a ajunge la categoria dorita, iar pentru acest lucru, acesta trebuie sa isi reduca alimentatia complet. In perioada aceasta , culturistul face doua antrenamente, unul dimineata, cardio si dupa-amiaza, antrenatul propriu zis.

“Fac performanata de 14 ani; privesc culturismul ca un mod de viata si nu ca o obligatie cum fac unii sportivi incepatori. In fiecare dimineata ma trezesc cu gandul ca astazi e o noua zi in care o sa am grija de corpul meu. In perioada competitiilor sunt foarte aspru cu mine si incerc sa dau totul din mine pentru a reusi sa ma clasez pe un loc cat mai bun pe podium. Grand Prix 2015 a fost o competitie foarte buna la care s-au  prezentat sporitivi foarte buni si foarte pregatiti. Ma bucur ca am reusit sa ma clasez pe locul al doilea la categoria nationala de 70 de kilograme si pe locul 2 la international. Principala mea motivatie in acest moment este ca  anul viitor sa reusesc sa-mi recastig titlurile de Campion National si Campion International.”a declarat sportivul pentru cotidianul BUNA ZIUA VASLUI

La aceeasi competitie a mai participat inca un husean, Andrei Eugen TOFAN, care a reusit sa se claseze pe locul 5 din 14 la categoria 70 kg junior, sectiunea nationala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img