vineri, 29 martie, 2024

Adrian Tutuianu pune paie pe foc in razboiul Iohannis-Guvern: ‘Dragnea nu are curaj sa-i spuna Olgutei Vasilescu ca renunta la nominalizarea ei’

Distribuie:

Publicat:

Senatorul Adrian Țuțuianu, care s-a înscris recent în Pro România, spune că soluția pentru numirea miniștrilor în Guvern ar fi ca PSD să nominalizeze o altă persoană în locul Liei Olguța Vasilescu pentru Ministerul Dezvoltării.

„Nu te poți juca la nesfârșit propunând aceeași persoană”, a spus Adrian Țuțuianu la Digi24.

Pe de altă parte, mai spune Adrian Țuțuianu, „Liviu Dragnea nu are curaj să-i spună Olguței Vasilescu că renunță la nominalizarea ei sau că nominalizează altă persoană”.

„Ambele părți implicate, și PSD și Klaus Iohannis, joacă din punct de vedere politic această numire. Dl Iohannis încearcă să-i aducă aproape pe cei care votează cu dânsul și să coalizeze cât mai mulți de pe zona dreapta a eșichierului politic.

PSD – și Liviu Dragnea personal are două interese aici: Pe de o parte, e foarte mulțumit că a scos-o pe Olguța Vasilescu din Guvern și i-a luat tribuna de unde se putea manifesta și putea să aibă o imagine mai bună decât are Dragnea și a doua situație, la momentul ăsta lui Dragnea îi convine să spună că președintele pune bețe în roate Guvernului”, a spus Adrian Țuțuianu la Jurnalul de seară.

Președintele Klaus Iohannis a înștiințat-o joi pe premierul Viorica Dăncilă, printr-o scrisoare, că a respins și a treia propunere de numire a Liei Olguța Vasilescu în funcția de ministru al Dezvoltării, motivând că nu are experiența necesară, a făcut declarații controversate și a avut presiuni asupra justiției.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img