vineri, 19 aprilie, 2024

Adriana Iliescu, in fata instantei pentru a-si recupera averea de la bunici

Distribuie:

Publicat:

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din lume, va ajunge in fata judecatorilor din Valcea, unde are un proces pe rol, pentru redobandirea averii lasata mostenire de la bunici.

Adriana Iliescu spera sa castige procesul civil deschis pe numele verisoarelor sale, dupa ce acestea ar fi vandut partea ei de casa lasata drept mostenire de la bunici.

Adriana Iliescu nu este pentru prima data cand incearca sa isi plimbe rudele prin Instanta. Mai exact, la prima cerere de deschidere a unui dosar penal pe numele verisoarelor ei, magistratii i-au respins cererea ca fiind nefondata, informeaza SpyNews.ro.

“Eu sper ca se vor termina si voi castiga. Problema este sa se termine in favoarea mea, judecatorii sa fie obiectivi si eu sa nu mai fac alte demersuri.

Nu e usor deloc. Pensia mea este foarte mica si abia am sa-i dau Elizei. Practic, imi iau de la gura ca sa-i dau ei. Ea are prioritate si nu vreau sa se simta prost sau sa ravneasca la alti copii. Ea nu cere.

Este deja mare si stie care sunt limitele, stie cand se poate si cand nu. De multe ori, mi-e mila de ea, pentru ca simt ca si-ar dori mai mult, dar nu indrazneste sa ceara”, declara in urma cu ceva timp, Adriana Iliescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img