News Flash:

Aer conditionat cu aroma de tutun la Vama Albita

3 Iunie 2015
1463 Vizualizari | 0 Comentarii
In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, insotita de cainele de detectare tutun, Micax, a descoperit 4.000 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in spatele radiatorului de la aparatul de aer conditionat al unui autocar.

In ziua de 2 iunie, in jurul orei 23.00, pe sensul de intrare in tara din P.T.F.Albita/judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autocar, Fiodor D., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 41 de ani.

„In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autocarului si a persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, insotiti de cainele de detectare tutun Micax, aflat in dotarea politiei de frontiera, a descoperit 4.000 tigarete de provenienta R. Moldova, ascunse in spatele radiatorului de la aparatul de aer conditionat al autocarului.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Conform prevederilor legale, a fost luata masura sanctionarii contraventionale a lui Fiodor D. cu amenda in valoare de 5.000 lei, retinerii tigaretelor in valoare totala de 886 lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 24 queries | Mysql time :0.037356 (s)