marți, 16 aprilie, 2024

Afla cand te vei casatori in functie de data nasterii!

Distribuie:

Publicat:

Intrebarea „cand ma voi casatori in functie de data nasterii” te bantuie? Iata mai jos ce raspuns iti ofera astrologii, cititori avizati ai stelelor!

31 decembrie – 10 ianuarie: Daca te-ai nascut in aceasta perioada, te vei casatori dupa 35 de ani. Vei astepta sa te implinesti in viata profesionala inainte sa iti pui pirostriile! Rationamentul obiectiv care te caracterizeaza te va impinge spre barbatul potrivit si vei descoperi fericirea, constatand ca viata domestica iti aduce bucurii nebanuite.

11 – 19 ianuarie: Ai fost inzestrata cu o multime de talente, dar nu esti nici pe jumatate convinsa de abilitatile tale. Tocmai aceasta lipsa de incredere te va face sa fii rezervata. Pana ce vei reusi sa te maturizezi suficient incat sa iti marturisesti dragostea, vei depasi pragul de 30 de ani! Casatoria iti va fi insa incununata de succes!

20 – 31 ianuarie: Esti animata de o empatie iesita din comun! Iti vei dedica o mare parte din timp unor cauze aproape pierdute ale umanitatii! Te bucuri de popularitate in randul barbatilor, dar atentia nu iti este indreptata spre a-ti gasi alesul. Abia dupa 40 de ani vei considera ca ai daruit suficient lumii si te va preocupa si casatoria!

1 – 10 februarie: Oamenii sunt adevarata ta pasiune. Daca te intrebi cand te vei casatori in functie de data nasterii, afla ca tu te numeri printre miresele tinere, care isi pun verigheta dupa 20 de ani. Puternica si inteligenta, esti sceptica in iubire, dar nu ai putea sa provoci nefericire iubitului care e topit dupa tine, asa ca ii accepti repede propunerea. Cu toate acestea, va trebui sa muncesti asiduu pentru fericirea ta!

11 – 19 februarie: Desi nu esti intru totul influentabila, te afecteaza parerea celor din jur si o timiditate innascuta te impiedica sa iti exteriorizezi sentimentele. Momentul casatoriei depinde de impulsurile din jur: daca gasesti dragostea devreme iar iubitul tau face primul pas, ii vei spune DA cu toata inima si ai putea sa iti unesti destinul de al lui chiar si la 18 ani.

20 februarie – 1 martie: Nehotararea este trasatura caracteristica a femeilor nascute in aceasta perioada. Ele sunt greu de multumit in dragoste si personalitatea lor critica descurajeaza admiratorii pe banda rulanta. Cand vei abandona aceasta atitudine, iti vei gasi iubirea (dupa 25 de ani), desi este posibil sa te numeri printre fetele care nu isi doresc si nu vor fi niciodata mirese.

2- 10 martie: Romantica si optimista, tu esti implinita prin iubire, desi ai numeroase talente care te pregatesc pentru o cariera de succes. Vei atinge maturitatea emotionala repede, dupa 20 de ani, si incepand cu aceasta varsta vei fi pregatita sa te casatoresti! Vei gasi usor fericirea si vei fi tratata ca o printesa, pentru ca alesul tau va trai constant cu teama ca poate pierde o asemenea minunatie de fata!

11 – 20 martie: Cand te vei casatori in functie de data nasterii? Cel mai probabil, dupa 25 de ani! Joviala si comunicativa, iti faci prieteni repede si adori sa calatoresti, vei intalni multi oameni interesanti si iti vei descoperi repede alesul. Ai toate sansele sa fii fericita nu intr-una, ci chiar in mai multe casnicii!

21 – 29 martie: Plina de energie si un lider incontestabil: este cea mai buna descriere a ta! Casatoria nu se afla printre preocuparile tale de capatai, desi nu vei refuza inelul, atunci cand vei gasi barbatul potrivit. Problema este ca intensitatea ta sperie usor un tanar: asteapta ca iubitul tau sa se maturizeze si ia-l de sot dupa 30 de ani sau orienteaza-te oricand dupa un barbat matur; tu esti deja pregatita de maritis.

30 martie – 10 aprilie: Te numeri printre cele mai curajoase femei! Esti autoritara, pasionala si ai tendinta sa iti domini iubitul. Desi in primele luni de indragosteala esti duioasa ca o pisicuta care toarce si te poti casatori chiar devreme, mariajul care te va implini are loc dupa 35 de ani, cand te mai domolesti!

11 – 20 aprilie: Norocoasa si multitalentata, esti destinata sa atingi inaltimi insurmontabile in profesie. Cand te vei casatori in functie de data nasterii: posibil niciodata! Daca gusti din placerile succesului, este probabil sa nu iti mai doresti altceva. Marita-te insa cat esti tanara si te vei multumi cu iubirea.

21-29 aprilie: Esti o fire extrem de practica! Inteligenta, carismatica si cu picioarele pe pamant, te vei casatori exact atunci cand trebuie: cel mai probabil, dupa varsta de 35 de ani, pentru ca atunci vei simti ca esti cu adevarat „coapta”. Felicitarile noastre!

30 aprilie – 10 mai: Si pe tine te-au inzestrat astrele cu calitati nemasurate, dar, pentru a atinge succesul in profesie si dragoste, trebuie sa faci (si sa iubesti) ceea ce iti place. Pentru ca nu te vei cunoaste cu adevarat decat dupa 30 de ani, atunci va fi si momentul prielnic pentru a-ti pune pirostriile!

11 – 20 mai: Desi esti sortita unei existente fericite, plina de reusite, ai si o tendinta innascuta spre negativism. Nu iti vei darui usor inima tocmai din cauza acestei inclinatii, asa ca, daca te intrebi cand te vei casatori in functie de data nasterii, raspunsul este: dupa 30 de ani.

21 – 30 mai: Pe tine te asteapta o casnicie timpurie (dupa 20 de ani), desi nu neaparat una singura. Obstacolele care stau in calea fericirii sunt numeroasele tale talente! Soarta a fost generoasa cu tine, dar nu ti-a oferit si disciplina: cazi prada usor tentatiilor, in dragoste si in profesie.

31 mai – 10 iunie: Agitata si aflata in permanenta pe fuga, este aproape imposibil ca cineva sa te retina alaturi de el. Cel care iti vrea inima trebuie sa te surprinda permanent; te vei casatori mai degraba atunci cand esti tanara, dupa 25 de ani, desi iti va fi greu sa fii fidela.

11 – 21 iunie: Iti place sa te distrezi si adori sa fii in centrul atentiei. Sociabilitatea si verva ta atrag barbatii ca mustele, dar tu nu iti bati capul prea mult sa ii retii alaturi de tine. Raspunsul la intrebarea cand te vei casatori in functie de data nasterii este, in cazul tau, dupa 30 de ani, cand incepi sa iti doresti stabilitate.

22 iunie – 1 iulie: Esti plina de contradictii! Pe de o parte, adori libertatea si nu concepi sa apartii nimanui, pe de alta parte, dai dovada de stabilitate atunci cand consideri ca e cazul. Te vei casatori tarziu, dupa 40 de ani, dupa o serie de aventuri fierbinti, dar va fi cel mai probabil pe viata.

2 – 10 iulie: Te asteapta o viata interesanta, creativa si plina de imaginatie ca si tine, daca vei reusi sa iti invingi timiditatea. Aceasta regula se aplica si in dragoste: te vei marita atunci cand vei reusi sa iti temperezi reticenta innascuta, depinde numai de tine!

11 – 21 iulie: Norocul si ghinioanele se succed natural in viata, dar atat timp cat nu pleci capul vei gasi intotdeauna calea cea buna. Cand te vei casatori in functie de data nasterii? In cazul tau, dupa 45 de ani, pentru ca atunci se linistesc apele existentei tale.

22 iulie – 1 august: Personalitatea ta stralucitoare este destinata succesului. Esti generoasa si increzatoare; cel mai probabil, iti vei darui inima si iti vei schimba numele devreme, in jurul varstei de 25 de ani.

2 – 12 august: Tu te implinesti prin casatorie. Esti una dintre femeile care au norocul in dragoste gravat in stele: un mariaj cu o persoana potrivita te va inalta din toate punctele de vedere. Vei fi si o mama desavarsita: grabeste-te, fericirea te asteapta chiar dupa 20 de ani.

13 – 22 august: Ai dotarile necesare pentru succes! Entuziasmul si dorinta de a fi permanent apreciata te fac sa te indragostesti usor, dar suspiciunea innascuta iti poate indeparta partenerii. Te intrebi cand te vei casatori in functie de data nasterii? Dupa 30 de ani, cand reusesti sa ai incredere mai usor in barbati.

23 august – 1 septembrie: Iti doresti sa ai succes in cariera si ai sanse imense sa il obtii, desi nu va fi insotit si de recompense financiare pe masura. Eforturile in dragoste nu sunt la fel de sustinute, dar iti vei gasi partenerul, cu toate ca mariajul va avea loc tot tarziu, dupa 45 de ani.

2- 11 septembrie: Perfectionista, cu logica si intuitie imbatabile, tinzi sa fii uneori critica, ceea ce nu iti aduce prea mult succes in dragoste. Cauta-ti un partener pe masura ta, dar nu incerca sa il schimbi: casatoria dupa 30 de ani va fi fructuoasa.

12 – 22 septembrie: Ai un talent innascut in a analiza si studia oamenii, dar nu rezonezi usor cu ei. Tocmai de aceea, raspunsul la intrebarea cand te vei casatori in functie de data nasterii va fi: dupa 35 de ani, atunci cand devii mai abordabila.

23 septembrie – 1 octombrie: Desi pari rece si intangibila, de fapt ai o sensibilitate aparte. Oamenii nu reactioneaza insa mereu conform asteptarilor tale si va trebui sa inveti sa ii accepti asa cum sunt: vei dobandi aceasta intelepciune dupa 35 de ani, atunci cand si o casatorie este posibila!

2- 12 octombrie: Desi nu esti nefericita, inclini in general sa dezvolti tendinte de negativism si sa te indispui cu usurinta. Cu timpul, vei reusi sa iti controlezi aceste stari. Te casatoresti devreme (dupa 25 de ani) si percepi mariajul ca fiind sursa tariei tale interioare.

13 – 22 octombrie: Esti permanent bantuita de nevoia de a iti imbunatati viata, ceea ce te face usor instabila in alegerile tale. Vei avea multe relatii, dar casatoria va interveni dupa 35 de ani si va fi una dintre cele mai fericite alegeri ale vietii tale.

23 octombrie – 2 noiembrie: Esti pasionala si traiesti intens, mai ales in dragoste. Tu nu alegi niciodata calea usoara si nu vei fi scutita de dezamagiri in relatii. Cand te casatoresti in functie de data nasterii? Dupa 35 de ani, atunci cand inveti sa nu alegi cu inima, ci cu mintea.

3 – 14 noiembrie: Inteligenta si cerebrala, iti asumi usor pozitii de lider, desi trebuie sa inveti sa uiti si sa ierti ca sa fii fericita si in cariera, si in dragoste. Si pentru tine casnicia vine tarziu, dupa 40 de ani, desi vei cocheta cu ea de la o varsta timpurie.

15 – 23 noiembrie: Ferocitatea de care dai dovada in dragoste si inclinatia spre posesivitate si gelozie nu te fac o candidata ideala pentru fericire. Este posibil sa te mariti de mai multe ori, timpuriu (20 de ani), dar vei reusi sa fii impacata abia atunci cand iti vei tempera sentimentele.

24 -30 noiembrie: Ai tendinta sa dai o importanta covarsitoare vietii profesionale, incurajata de succesul pe care il obtii usor. Cu toate acestea, ai nevoie de dragoste. Firea ta sincera, directa, te va ghida spre o casnicie reusita abia dupa 40 de ani, cand barbatii sunt pregatiti pentru franchetea ta.

1- 11 decembrie: Vei avea o viata palpitanta, dar cat timp vei avea curaj sa lupti, norocul va fi de partea ta. Nici in dragoste nu iti va fi mai usor! Cand te casatoresti in functie de data nasterii? In jur de 25 de ani, desi fericirea o vei descoperi mai tarziu.

12 – 21 decembrie: Increde-te in intuitia ta, pentru ca este fenomenala! Te va ajuta in cariera si iti va aduce prieteni loiali. Astrele au un cuvant de spus: te vei casatori atunci cand al saselea simt te va indemna sa o faci (cel mai probabil, dupa 25 de ani).

22 – 30 decembrie: Precauta, te gandesti de doua ori inainte de a lua o decizie. Tu inchei anul calendaristic si parca povara intinderii sale atarna pe umerii tai. Nu te exteriorizezi usor si tocmai de aceea poti fi considerata rece si egoista in iubire. Te casatoresti dupa 35 de ani.

sursa: divahair.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img