marți, 19 martie, 2024

Afla ce iti rezerva astrele astazi

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Cu multa intelepciune si fara pic de graba, poti extrage azi o concluzie foarte utila pentru planurile ajunse in impas. A fost nevoie de o analiza atenta si indelungata pentru a ajunge aici, deci nu mai dai dovada nici de impulsivitate, asa cum faci uneori, nici de nerabdare, ci le faci pe toate cu calm si cumpatare, constient de greutatea acestui moment. Ba chiar ti-e si putin teama sa-ti exprimi ultimul cuvant ca nu cumva sa deranjezi pe cineva, sa superi, sa iriti, preferand parca sa mai lasi timpul sa treaca si sa se clarifice lucrurile mai bine. Ai curajul raspunderii si spune ce ai decis!

Taur

Nu te lasa intimidat de cei care te ataca azi nejustificat. Cat timp tu esti convins ca ceea ce faci e perfect corect, legal, sincer, nu ai motive sa te aperi, deci mergi pe calea ta cu incredere. Unii oricum nu stiu altceva decat sa comenteze rautacios reusitele tale si, se comporta precum vulpea: daca nu ajung la struguri, spun ca sunt acri. Adica daca nu pot ajunge la nivelul tau, la valoarea ta, incep sa te barfeasca, sa te critice si sa te judece, cautandu-ti nod in papura. Nu vor reusi, pentru ca nu au de ce sa se lege, ca atare n-au decat! Stii cum se spune: cainii latra, ursul trece, iar ursul aici esti tu!

Gemeni

Iubirea are nevoie uneori si de mici linguseli amagitoare, pentru ca si ele fac parte din recuzita seductiei, totul e sa nu devina o practica obisnuita. Cel drag isi doreste sa mai auda uneori si povesti frumoase, idilice, planuri imposibile de viitor, promisiuni pompoase, chiar daca sunt simple iluzii, dar asa e iubirea: ca din basme! Chiar daca cel drag nu crede in ele, i le poti sopti cu un ton senzual si tandru pentru a-i rasfata astfel urechile si inima. Totusi, ai grija cum spui toate acestea, ca sa nu fie chiar minciuni sfruntate, pentru ca altfel ori tu ori el veti pica intr-o mare capcana si, cand va iesi la lumina adevarul, s-ar putea ca balonul de sapun sa se sparga iar dezamagirea, oh, va fi mare!

Rac

Esti coplesit de griji materiale, desi nu ar trebui sa fii atat de preocupat de asta. Lasa lucrurile sa se aseze de la sine, pentru ca tot stresul tau este inutil. Probabil ai prea multe facturi de platit in scurt timp si, cand calculezi resursele financiare de care dispui, nu iese un rezultat prea bun. Esti un pic nesigur pe situatia de la serviciu, poate pentru ca salariul e mic, pozitia profesionala scartaie, dar nu cumva sunt doar fricile tale aici? Mergi la serviciu cu incredere ca totul va fi bine, fara sa lasi fricile sa te domine. Daca jobul actual nu te mai satisface, n-ar fi rau sa incepi sa cauti altul mai bun!

Leu

Nu esti in cea mai buna pasa emotionala si ai tendinta sa faci o analiza retrospectiva a tuturor esecurilor si nemultumirilor tale din ultima perioada. Pacat sa te lasi coplesit de slabiciuni si propriile indoieli, cand ar fi o multime de aspecte mult mai frumoase care merita puse on lumina. Daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca te-ai impotmolit intr-un punct inutil, intr-un fleac ce nici nu ar merita atata atentie, in timp ce trec pe langa tine numai lucruri pozitive care merita valorificate din plin, lasa gandurile negative la o parte pentru ca sigur, undeva langa ele, sunt si satisfactii demne de lauda si de sarbatoare. Scoate-le pe acestea in evidenta!

Fecioara

Asculta sfatul pe care il primesti azi sub forma unei informatii sau a unei vesti bune prin telefon, pentru ca este exact startul de care aveai nevoie pentru a porni o actiune de succes. Cele mai bune idei vin azi de la ceilalti, deci stai cu urechile palnie la tot ce se vorbeste in jur, ca nici nu stii ce pont de milioane apare! Reusita depinde enorm de atitudinea ta in fata noului sens care ti se deschide, ca atare poti avea castig de cauza daca primul pas pe care-l faci sau decizia pe care o iei chiar acum au o directie pozitiva, pornind la drum cu aura de invingator!

Balanta

Chiar daca mai esti nevoit sa faci si compromisuri care dor, ai totusi convingerea ca asa e cel mai bine, ceva iti spune ca merita sa mai treci cu vederea aspecte care nu-ti convin, chiar daca orgoliul tau sufera, dar intr-o zi, toate aceste sacrificii isi vor arata latura benefica. Nimic nu e intamplator, ca atare spune azi da acolo unde mintea ta ar fi spus altadata cu incapatanare nu, convins ca e spre binele rezultatelor spre care tinzi. Ai incredere in decizia luata, chiar daca ceva din tine inca se codeste!

Scorpion

Esti prins intr-o situatie care genereaza emotii puternice, dar nu dintre cele mai placute. Sunt unele temeri ciudate cu privire la directia in care merge relatia ta sentimentala cu o persoana care iti ridica unele semne de intrebare. Te-a cuprins un pesimism care nu te reprezinta si vezi in jur doar pericole, motive de indoiala sau incertitudini ce te faca sa-ti cam pierzi speranta ca relatia voastra merge spre bine. Lasa temerile deoparte, hopurile sunt firesti in orice iubire, dar nu trebuie sa le dai mai multa importanta decat merita. Nu turna gaz pe foc la o banala cearta si nici nu face din tantar armasar! Valurile vin si trec!

Sagetator

Apare azi exact vestea de care aveai nevoie si de care iti legai toate sperantele de rezolvare a unei situatii neclare. Practic, apare in calea ta o persoana bine documentata, cu experienta mai bogata decat tine si care detine solutia pe care tu o tot cauti cu infrigurare. Trebuie doar sa intrebi, pentru ca uneori lucrurile bune stau in mainile altora, dar nu ai tu curajul sa le ceri ajutorul. De data aceasta e bine sa spui deschis ca esti in cautarea unui raspuns si vei vedea ce repede se lumineaza orizonturile datorita sfaturilor sale. Stie ce spune, deci merita sa-l asculti intocmai!

Capricorn

Esti dornic de aventura, pentru ca se naste in mintea ta o idee noua extrem de motivanta pe care abia astepti s-o si pui in practica. Bate fierul cat e cald, ca atare insista sa faci deja primii pasi in directia visata chiar acum, cat totul e inca proaspat in mintea ta, deoarece noul te stimuleaza fantastic si iti da un chef nebun de schimbare. Traseaza deja prima etapa a acestui demers de durata, pentru ca restul va veni usor de la sine. Uneori ajunge sa ai doar scanteia de inceput, iar curiozitatea te va atrage apoi cu energie spre tinta finala.

Varsator

Este o zi prospera, care iti inspira un puternic sentiment de siguranta materiala, de implinire, de satisfactie in cariera. Se pare ca ti-ai atins unele teluri care acum te incarca de bucurie si de un puternic sentiment de valoare personala. Esti mandru de tine, pastreaza acest sentiment si mergi mai deoparte, la etapa urmatoare a planurilor tale. Si banii sunt pe un teren mult mai bun, pentru ca ai putea incheia niste afaceri profitabile sau ai putea intra in posesia unor sume de bani exact cand ai mai mare nevoie de ei pentru unele investitii majore. Ai curaj sa faci planuri pe termen lung cu banii tai, ori pentru a-i face sa creasca, ori pentru a le da plus valoare.

Pesti

Lucrurile au capatat un ritm foarte alert care te ia si pe tine prin surprindere, de aceea trebuie sa te adaptezi repede vitezei! Fa schimbarile rapid, nu mai astepta, reactioneaza spontan, pentru ca acum conteaza sa fii cat mai prompt in decizii si miscari. Daca ceri timp de gandire, daca amani sau incepi sa te indoiesti, s-ar putea sa-ti ia altul norocul de sub nas, tocmai de aceea e bine sa fii pe faza! Aceasta viteza cu care se desfasoara evenimentele te ajuta sa ajungi mult mai repede la un tel propus, chiar daca la un moment dat, s-ar putea sa vina mai multe deodata, ceea ce te poate coplesi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img