vineri, 19 aprilie, 2024

Afla ce iti rezerva astrele astazi

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Esti constient ca visul tau de acum nu e simplu, e nevoie de un efort major de vointa si munca, de o investitie masiva de energie, de timp, de idei, dar detii toate aceste valori la purtator pentru a-ti vedea visul implinit intr-o zi. Asteapta, incearca sa nu pretinzi rezultate rapide pentru ca nu acestea vor fi si cele mai bune! Cu cat construiesti mai lent acest edificiu, cu atat te vei bucura mai mult timp de efectele sale, ca atare fa pasi mici si crede cu tarie in sansele de reusita ale acestui mare plan.
Taur
Simti ca locul in care te afli e marcat numai de negatii, limite, interdictii, si creativitatea ta nu se poate manifesta la justa valoare. Daca e un job in care te simti deja plafonat, daca e un cerc de prieteni in care simti ca tu nu ai nici un cuvant de spus, cauta o cale de iesire din acest mediu, pentru ca va naste frustrari si insatisfactii imense. Cum sa arati cine esti daca mereu ti se opreste orice initiativa, orice idee interesanta, orice dorinta de a face si tu ceva? Nu poti fi tu insuti intr-un loc in care ti se pun mereu piedici, cei puternici dau cu pumnul in masa si nu ai voie sa spui nimic, deci cauta o cale de iesire de aici!
Gemeni
Prezenta ta e benefica unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reusesti sa le inspiri incredere, siguranta, de parca garantiile pe care le oferi le alunga lor starea de teama care i-a coplesit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le da lor curajul de a se lupta in continuare cu piedicile care ii tot tin pe loc. Cu tine alaturi, parca nu mai sunt la fel de neputinciosi, deci ofera-le sfaturi si sustinere cu toata fiinta ta, pentru ca tu devii punctul lor de sprijin intr-o mare de nesiguranta.


Rac
De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Colaborarea si dialogul merg ca pe roate azi si poti afla mai clar cati prieteni de nadejde ai alaturi, care, la nevoie, ar sari in ajutorul tau. Si tu ai face la fel pentru ei, fara indoiala, dar nu uita sa le multumesti pentru contributia lor, pentru ca ei participa cu inima deschisa in rezolvarea problemelor tale, fara a astepta nimic in schimb. Asta e prietenia adevarata!
Leu
Tu esti un creator prin excelenta si tot ce iese azi din mintea sau din mainile tale e demn de lauda, din partea altora, si de mandrie, din partea ta. Canalizeaza-ti energia fantastica spre un domeniu care poate creste azi sub ochii tai, ca un aluat pus la dospit, deci nu pierde vremea pe lucruri marunte si nici nu te multumi sa te ocupi de sarcini de rutina. Azi se poate naste ceva deosebit din resursele pe care le pui in joc, pentru ca esti bine sustinut de inspiratie, de spirit de initiativa, de imaginatie bogata, de un spirit creativ iesit din comun, care, puse laolalta, pot duce la rezultate de exceptie. Apuca-te de treaba, deci!
Fecioara
Mare atentie la planul pe care vrei sa-l pornesti azi! Esti incurajat de persoane din jur care te determina sa nu mai astepti. Ei iti spun ca acum e momentul cel mai bun, dar intuitia ta spune cu totul altceva, de aceea nu stii ce sa faci. Sa-i dai startul influentat de anturajul care te impinge de la spate sau sa mai amani o vreme, deoarece ai presimtirea ca nu sunt inca intrunite toate conditiile unui succes deplin? Ai senzatia ca, daca pornesti acum, nu vei ajunge la destinatia dorita, ci se mai pot ivi situatii neprevazute pe parcurs care te vor abate de la acest sens.
Balanta
Nu poti trece, deocamdata, la etapa urmatoare a unui plan de la care aveai mari sperante si totul din cauza unei piedici venite de la o persoana care incearca sa-ti mai taie avantul. Nu renunta la scopul tau, dar asculta totusi sfaturile sale, pentru ca e posibil sa fie o idee buna, care va duce acolo unde vrei sa ajungi, dar pe alte cai decat ai ales tu prima data. Daca cineva te opreste, nu inseamna neaparat ca iti vrea raul, ci doar iti atrage atentia asupra unor puncte slabe in planurile tale, pe care le poti repara sau ocoli la timp.
Scorpion
Dupa ce stai de vorba cu un tovaras de incredere care are rolul de a te dinamiza si mobiliza mai mult pune mana pe unelte si treci la treaba. E un moment excelent sa dai startul unui plan nou, dar scanteia nu vine de la tine, ci de la o persoana care iti impartaseste in mare taina ideea. Pentru ca el nu detine resursele pentru a pune in practica acest scop, iti impartaseste tie, cu multa speranta, acest plan, pentru ca stie ca tu esti cel mai in masura sa aplici. Apuca-te de treaba, asadar, dar asculta-i in permanenta parerile si sfaturile, pentru ca formati un tandem foarte bun. El vine cu ideea, tu cu motorul de energie!
Sagetator
Timpul care trece nu e risipit, ci dimpotriva, simti ca fiecare ora mai pune o caramida la proiectul la care muncesti de ceva vreme. Apreciezi mult orele pe care le folosesti in beneficiul unei actiuni care evolueaza bine, dar esti constient ca lucrurile cele mai bune se cladesc incet. Nu are rost sa pretinzi rezultate imediate, deci ai rabdare si accepta ritmul in care timpul se scurge, pentru ca se va dovedi a fi in favoarea roadelor finale. Daca te-ai grabi, ai sari peste unele etape sau ai consuma timpul fara rost, si va veni o zi in care vei regreta ca l-ai lasat sa scurga inutil. Valorifica fiecare clipa la maximum!
Capricorn
Tratezi totul cu atata detasare si calm, ca multa lume se intreaba daca la tine asta e intelepciune sau frica de a actiona? Le vei arata ca, si in cele mai complicate momente, cel mai bine e sa stai un pic pe loc, sa rumegi situatia de pe margine, si abia apoi sa faci un pas inainte. Calmul cu care reusesti sa analizezi problema e demn de lauda, pentru ca altii s-ar fi enervat demult, dar nu si tu. Stai linistit in banca ta, si pana nu esti sigur ca ai inteles situatia corect, fara resentimente, fara implicatii emotionale, nu iti dai cu parerea. Asemenea atitudine pasnica ar fi de preferat si cu alte ocazii, tine-o minte!
Varsator
Daca vrei sa scapi de o grija, de acel balast emotional care stii si tu ca nu iti face bine, cauta o cale de a te elibera, de a spune ce simti. A tine totul doar in tine nu e in beneficiul tau, deci gaseste solutia optima pentru a transmite ce e in sufletul tau. Ca scrii pe hartie ceea ce te macina, ca destainui celui mai bun prieten ceea ce te apasa, ca mergi la un psiholog care stie sa te asculte si sa te indrume, te vei simti mult mai bine dupa asemenea marturisire, semn ca uneori ai nevoie sa spui si altora ce e in interiorul tau. Fii sigur ca marturisirile tale sunt pe maini bune, cine te-a auzit e demn de incredere si tainele tale la el vor ramane. Iar hartia care a primit cuvintele tale secrete poate fi arsa acum si te vei simti liber!
Pesti
Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, deoarece planeaza un oarecare pericol peste banii tai. Ori s-a infiltrat cineva in treburile tale care are interese nu tocmai corecte vis-a-vis de bunurile tale, ori chiar tu esti gata sa faci o eroare capitala din care tu sau altcineva ar putea avea enorm de pierdut. Stai cu ochii pe rest la cumparaturi, pe portofel in aglomeratie, pe cheia de la casa, pentru ca o clipa de neatentie te poate lasa fara un obiect de pret. Dar si tu incearca sa stai cat mai departe de ispita de a apela la tertipuri incorecte pentru a obtine ceva important!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img