vineri, 29 martie, 2024

Afla ce iti rezerva astrele in prima luna de primavara. Iata horoscopul lunii martie

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Relatiile cu prietenii se vor evidentia in prima parte a lunii, bine fiind sa profiti de asta. Dialogurile si intalnirile cu aceste persoane vor fi de bun augur, existand sanse sa cunosti oameni noi. Incepand cu 8 Februarie se vor modifica unele relatii, astfel ca fie renunti la unii prieteni care nu mai corespund nevoilor tale actuale, fie te orientezi spre a lega noi prietenii. Toata luna Februarie este favorabila relationarii cu prietenii si cu persoanele din segmentul profesional care iti pot sustine proiectele de la locul de munca. In continuare, atmosfera de la serviciu este anosta, evidentiindu-se in preajma datei de 22 februarie un final de etapa. Ceva se va modifica definitiv la serviciu sau macar in atitudinea ta fata de munca, colegi, indatoriri profesionale. Este multa forfota in segmentul profesional, astfel ca si urmarile vor fi pe masura. Se recomanda prudenta in privinta sanatatii, deoarece se pot accentua afectiuni ale sistemului digestiv si pe extremitatile picioarelor.

Taur

Multe reflectoare de la locul de munca sunt indreptate spre tine. Esti apreciat de sefi, de alti oficiali ai unor institutii conexe locului tau de munca, insa colegii nu te sustin. Parca exista un fel de ruptura, o disonanta foarte mare intre tine, colegi si sarcinile de lucru pe care trebuie sa le rezolvi lucrand alaturi de altii. In preajma datei de 8 Februarie este rost de a primi o medalie sau o promovare drept urmare a meritelor deosebite din campul muncii. Fii prudent, pentru ca nu poti avea succes in plan profesional, bazandu-te numai pe sefi sau pe altii din afara locului tau de munca. Colegii si munca in echipa trebuie sa fie la fel de importante pentru tine si trebuie sa le acorzi respectul si atentia cuvenite. Altfel esecurile se vor lant ceva mai tarziu. Atmosfera sentimentala este tensionata, astfel ca in relatiile cu cei dragi, persoana iubita sau copiii, pot interveni discutii aprinse, mofturi, atitudini nepotrivite. In preajma datei de 18 Februarie se vor contura schimbari radicale in plan amoros.

Gemeni

Esti atras de activitati intelectuale, culturale, stiintifice, de tot ce iti poate largi orizontul cunoasterii si iti rafineaza sufletul. Demersurile legate de calatorii sau de abordarea unor programe de instruire au succes pe tot parcursul lunii. Relatiile cu strainatatea sunt bune, fiind posibil chiar sa calatoresti departe sau sa te tot conversezi cu persoane aflate in tari straine. Sistemul tau de gandire, de abordare a vietii si experientelor ei se va modifica radical, mai ales dupa 8 Februarie. In plan financiar sunt sanse sa primesti ajutor material de la si prin altii. Poti primi bani, favoruri, dar si informatii interesante legate de mosteniri, partaje personale sau profesionale. Evita cheltuielile majore, chiar  daca, deocamdata pare ca ai suficienti bani. Dupa 20 Februarie esti luat in vizor de catre sefi. Posibil sa ti se ofere sarcini de lucru noi, cu mari responsabilitati, pentru ca in ultima vreme se pare ca ai merite profesionale deosebite. Fii prudent si nu te implica mai mult decat poti duce. Sunt posibile si insuccese.

Rac

Toata luna Februarie sunt sanse bune de a primi sustinere financiara de la partenerul de viata, rude sau colaboratori. Se va deschide o etapa de castig fie din colaborari, fie altii vor incepe sa-ti ofere bani, bunuri, favoruri in momentele in care ai nevoie. Astfel vei fi tentat sa faci niscai investitii. Rezuma-te doar la cele necesare! Minunat ar fi sa-ti rezervi momente linistite si sa contempli maretia vietii si a oamenilor. Dincolo de forfota cotidiana exista motive mult mai importante pentru a te bucura de tot si de toate. Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt tensionate, existand posibilitatea sa te desprinzi definitiv de unele persoane cunoscute demult. Gandirea si comunicarea sunt ingreunate in perioada 20 – 23 Februarie, astfel ca neintelegerile pot aparea rapid si se pot transforma in adevarate conflicte pe termen lung. Fereste-te de provocari si nu pleca urechea la tot ce auzi! Exista personaje in preajma ta, al caror scop principal este sa te destabilizeze.

Leu

Segmentul partenerial este foarte animat si se contureaza noutati. Poate fi vorba despre demararea unor colaborari noi, cu oameni deosebiti sau, in functie de caz, se poate oficializa o relatie amoroasa. Se deschide o etapa parteneriala benefica, pentru cel putin un an de zile de acum incolo. Insa deciziile finale, atat pentru implicarea in colaborari noi, cat si intr-o relatie cu un partener de viata este bine sa le iei abia spre finele lunii, pentru a avea o imagina de ansamblu asupra intregii situatii. Dupa 20 Februarie apar sanse de castig de la si prin altii. Dar, in paralel se pot inteti cheltuielile pentru altii, respectiv pentru partenerul de viata, rude sau colaboratori. Fii prudent, pentru ca factorul necunoscut pandeste in umbra si poate crea neplaceri serioase. Evita cheltuielile majore, implicarea in datorii, credite sau in investitii pe termen lung! Veniturile tale obtinute din munca proprie vor inregistra modificari, mai ales in preajma datei de 22 Februarie. Este posibil sa se modifice conditiile de munca care vor atrage dupa sine si modificari salariale.

Fecioara

La locul de munca este multa forfota, ai multe de facut pe tot parcursul lunii, insa atmosfera este buna si astfel lucrezi cu placere si dedicatie. In preajma datei de 8 Februarie se va contura o etapa noua in campul muncii, care-ti poate aduce sarcini de lucru noi, conditii de munca noi sau colegi noi. Cumva relatiile si evenimentele profesionale au legatura cu mediul tau familial. Asta inseamna ca, fie o ruda iti ofera ceva de lucru sau lucrezi alaturi de rude, fie lucrezi acasa. Atentie insa ca veniturile din aceasta activitate se pot lasa asteptate. De aceea, dozeaza-ti eforturile si nu te implica peste masura in munca. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele picioarelor, in special pe glezne, pe sistemul circulator, fiind posibile consultatii si analize medicale. Respecta un program de lucru, odihna si ingrijire corporala si totul va fi bine. Procesul personal de transformare interioara continua, iar in preajma datei de 22 Februarie poti avea multe revelatii legate de evenimentele in care esti implicat. In urma acestora vei lua decizii majore.

Balanta

Relatiile sentimentale si distractiile sunt evidentiate pe tot parcursul lunii, lucru care iti va aduce stari de spirit destul de bune. Totusi exista in continuare o mare vulnerabilizare pe corpul fizic, de aceea fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. Iubirea pluteste in aer, astfel ca o relatie amoroasa veche se poate revigora, dar sunt sanse sa apara la orizont si alta noua. Pentru ca esti vulnerabil, oscilezi mult in atitudine si vorbe exista riscul sa te orientezi spre persoane nepotrivite care cauta doar aventuri efemere. Dorinta de a te implica mai mult intr-o relatie amoroasa, de a primi mai mult atentie si afectivitate din partea celor dragi este mare si destul de dificil de indeplinit. De aceea fii intelegator cu ceilalti! Dialogurile si actiunile cu membrii familiei sunt importante si cu efecte pe termen lung. Este nevoie sa te implici serios in toate demersurile specifice casei. Dupa 20 Februarie se pot accentua probleme de sanatate specifice extremitatilor picioarelor si sistemului digestiv. Consultatiile si analizele medicale pot fi la ordinea zilei. Prudenta, rabdare, cooperare sincera si deschidere mentala!

Scorpion

Segmentul domestic este foarte bine sustinut pe tot parcursul lunii, astfel ca ai sanse deosebite de a rezolva treburi casnice propuse mai demult. Dialogurile cu membrii familiei si relationarea cu rudele sunt de bun augur si aduc lamuriri vizavi de bani, bunuri comune sau de mosteniri. Niscai nemultumiri pot aparea de la cheltuielile comune cu aceste persoane, deoarece se pare ca vei fi nevoit sa achiti tu taxe, facturi sau poate sa ajuti financiar un membru al familiei. Dupa 20 Februarie intervin relatiile sentimentale si cele cu copiii. Farmecul acestora te va invalui in chip misterios si greu de explicat in cuvinte. Fii prudent, intrucat exista scopuri ascunse pe care nu le poti deslusi sau intelege deocamdata. Evita sa te lasi impresionat de mofturile celor dragi! Relatiile cu prietenii vor iesi in evidenta, mai ales in preajma datei de 22 Februarie. Probabil ca in urma unor altercatii cu acestia vei hotari sa renunti definitv la unii, pe care ii simti total nepotriviti tie si planurilor tale viitoare.

Sagetator

In prima parte a lunii iti cresc veniturile salariale, fiind posibil totodata sa discuti cu persoanele importante de la locul de munca despre imbunatatirea conditiilor de lucru. Insa in culise exista tensiuni si uneori te poti simti presat de forte necunoscute. Conflictele mocnite din sfera profesionala se coc, la foc mic, in umbra. Bine sustinute sunt relatiile cu anturajul apropiat. Ai sanse sa intalnesti oameni de buna calitate, sa calatoresti in scop turistic, sa vizitezi o ruda draga sau un prieten. Calatoriile pe distante scurte pot fi frecvente pe tot parcursul lunii. Procesele de invatare se desfasoara usor, de aceea ar fi bine sa-ti imbogatesti cumulul de educatie, sa studiezi, chiar ar fi bine sa iti alcatuesti un program de instruire personala pe termen lung. Dupa 20 Februarie, atentia si eforturile iti vor fi atrase de sectorul domestic. Dorinta de a petrece mai mult timpa acasa, alaturi de cei dragi va fi la ordinea zilei si usor de indeplinit. Se recomanda prudenta in relatiile cu sefii, pentru ca in preajma datei de 22 Februarie se va incheia o etapa importanta.

Capricorn

Esti foarte vorbaret si dornic sa socializezi cu multa lume pana in preajma datei de 17 Februarie. Ideile tale vot fi apreciate de ceilalti, avand sanse sa legi prietenii noi pe termen lung. Totul este sa nu te grabesti si sa iti selectezi atent anturajul. Veniturile tale sunt bine aspectate, asta insemnand ca poti castiga foarte bine din munca desfasurata la un loc de munca oficial. De asemenea vei fi tentat sa cheltuiesti mult, lucru total neindicat. In preajma datei de 8 Feburarie se deschide o varianta noua de castig la locul de munca. Posibil ca la prima vedere sa fii nemultumit de intorsatura lucrurile in plan profesional, dar ai rabdare. Provocarile perioadei constau in a te obisnui sa traiesti cu strictul necesar si in a avea incredere ca mana divina iti este intinsa in permanenta. Dupa 20 Februarie pot aparea calatorii frecvente pe distante scurte, fie in scop profesional, fie in scop turisitic. Vizavi de relatiile cu strainatate, ceva se va schimba dupa 22 Feburarie. Se pot finaliza relatii cu persoane straine sau vei renunta la o calatorie indepartata.

Varsator

Esti foarte stralucitor pe tot parcursul lunii. Ai forta, idei bune, multi admiratori, un amalgam placut sufletului tau. Este bine sa-ti dozezi atent eforturile, deoarece exista riscul sa te suprasoliciti si sa obosesti frecvent. Iti sunt favorizate schimbarile personale de mentalitate, atitudine, de stil de viata. Renunta la atributele neplacute care iti aduc neplaceri. Este o perioada buna pentru tratamente de ingrijire corporala, exercitii fizice usoare, pentru innoirea garderobei. Incepand cu 8 Februarie ti se deschide o etapa noua de viata personala, in care poti concretiza multe planuri. Traseaza directii noi de urmat si depune eforturi in acest sens, urmarindu-le indeaproape. Dupa 20 Februarie sunt posibile castiguri salariale, dar fii prudent. Exista aspecte neplacute, poate chiar tendinte de frauda la capitolul financiar de la locul de munca. Evita castigurile ilicite sau implicarea in actiuni compromitatoare! Relatiile cu sefii sunt tensionate si oricand se pot declansa conflicte pe termen lung.

Pesti

In prima parte a lunii ai multe de vorbit si aranjat cu prietenii, dar si cu persoanele care iti pot sustine demersurile socio-profesionale. Personalitatea ta este umbrita, uneori fiidu-ti greu sa te integrezi intr-un grup de lucru. Dupa 19 Februarie vei iesi la rampa si ii vei uimi pe multi cu determinarea ta de a schimba relatiile si situatiile in care esti implicat. Totusi iti sunt bine sustinute, in a doua parte a lunii, dialogurile tainuite atat cu tine insuti, cat si cu persoanele de incredere din anturajul apropiat. Fii prudent si nu iti divulga slabiciunile, intentiile sau parerile personale. Sunt destui in preajma ta care iti vaneaza fiecare cuvant sau fiecare gest. Relatiile parteneriale sunt tensionate, conturandu-se modificari importante incepand cu 22 Februarie. Unele relatii se vor incheia definitiv, iar altele vor necesita imbunatatiri substantiale. Nu este o perioada buna pentru a semna contracte sau a te implica intr-o relatie cu partener nou de viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img