luni, 18 martie, 2024

Agenda (NE)stiuta a primarului barladean – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Departamentul de comunicare din cadrul Primariei Barlad merita felicitat! Se straduie sa transmită contribuabilului acțiunile întreprinse de edilul șef, dar nu ar strica ca aceste informații sa fie constante dacă tot se merge in direcția aceasta. 

“ Agenda publica” este un eveniment gândit, probabil de aceștia, numai ca ori primarul are activități doar câteva luni, ori se enumera doar cele care pot aduce capital de imagine. 

Prima datare a acestei povesti a început pe data de 6 iunie , urmatoarea pe 8 Iunie, mai apar zilele de 28 si 29 iunie iar ultima este pe 18 Septembrie. Poate e doar o stranie coincidenta ca in ele sunt trecute întâlniri importante, demne de a atrage atentia publicului. 

Nu ar strica sa se realizeze un studiu privind analiza temelor existente pe agenda populatiei. Mai exact, Primăria Barlad sa își doreasca: evaluarea perceptiei publice privind subiecte reprezentative pentru agenda orasului; culegerea unor date sociale care pot fundamenta viitoarele politici publice; identificarea temelor importante de pe agenda publica; aprofundarea problemelor cheie ale populatiei pentru identificarea prioritatilor si solutiilor de interventie. 

Ei ce spuneti? S-ar putea sa fie o surpriza răspunsurile barladenilor!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img