joi, 28 martie, 2024

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui organizeaza gratuit cursuri de calificare/recalificare pentru someri

Distribuie:

Publicat:

Persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca li se ofera astfel posibilitatea dobandirii cunostintelor teoretice si practice specifice unei noi meserii care sa mareasca sansele ocuparii unui loc de munca.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui organizeaza in perioada imediat urmatoare cursuri in meseriile de CONFECTIONER, SECRETARA DACTILOGRAFA, AGENT DE SECURITATE, INSPECTOR RESURSE UMANE, INSPECTOR IN DOMENIUL SANATATII SI SECUTITATII IN MUNCA, INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca care doresc sa urmeze unul din programele de formare profesionala mentionate, pot afla informatii suplimentare la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Vaslui din str. Spiru Haret nr. 5, etaj 1, camera 184, sau la telefon: 0235/318184.

Cursurile sunt gratuite si pentru somerii neindemnizati aflati in evindenta agentiei ca persoane in cautarea unui loc de munca. Orice persoana care doreste sa beneficieze in mod gratuit de serviciile oferite de catre agentia noastra se poate inscrie pe baza unui dosar care cuprinde: copie dupa cartea de identitate, copie dupa certificatele de studii, adeverinta medicala din care sa reiasa ca este apt de munca sau are eventuale restrictii medicale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img