vineri, 29 martie, 2024

Agentii economici vasluieni asteptati la sediul fiscului

Distribuie:

Publicat:

Contribuabilii persoane juridice sunt invitati la sediile ANAF pentru a fi informati cu privire la schemele de ajutor de stat.

In acord cu politicile Ministerului Finantelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat a fost adoptata H.G. nr. 476/ 2018 de modificare si completare a H.G. nr. 807 / 2014, publicata in Monitorul Oficial nr. 580 / 2018, Partea I.

Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmareste stimularea cresterii economice prin realizarea de investitii, iar modificarile survenite au clarificat notiuni si au simplificat proceduri de acordare, vizand ca efect cresterea ponderii cererilor admise si, implicit, a numarului investitiilor de inalta tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adaugata mare.
Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Iasi va fi punct de informare locala permanenta pentru toti operatorii economici care doresc sa acceseze aceasta schema de ajutor de stat.

Programul sesiunilor de instruire, organizate la nivelul structurilor judetene din raza de compenenta a D.G.R.F.P. Iasi, a operatorilor economici interesati in accesarea ajutoarelor de stat acordate in baza H.G. 807/2014, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru luna aceasta, este trecut si Vasluiul. Intalnirile vor avea loc in data de 14 si 22 Noiembrie, de la ora 10,la sediul A.J.F.P. Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img