joi, 28 martie, 2024

Agentul lui Man anunta o oferta “monstruoasa”: “Vor sa dea intre 10 si 15 milioane de euro”. Reactia prin care Becali nu a mai lasat loc de interpretari

Distribuie:

Publicat:

Agentul lui Dennis Man (19 ani) duce o muncă asiduă pentru a convinge lumea fotbalului că Roma e, de fapt, interesată de serviciile tânărului atacant arădean. În timp ce Gigi Becali, care ar avea interes să existe pe piaţă informaţii despre o posibilă mutare, neagă cu vehemenţă vreo ofertă oficială din partea semifinalistei Ligii Campionilor, soţia lui Laurenţiu Reghecampf insistă că romanii au pus pe masă sume ameţitoare.
Dacă Eusebio di Francescu, antrenorul Romei, anunţă că Ianis Hagi şi Cristi Manea sunt, de fapt, singurii jucători interesanţi pentru el din Liga 1, consoarta fostului tehnician de la FCSB are o altă variantă. Susţinută doar de ea, în presa din Italia: "AS Roma e interesată de Man, dar Gigi Becali mi-a transmis că nu îl va vinde. Sumele vehiculate, între 10 şi 15 milioane de euro, sunt adevărate, dar Becali vrea să păstreze jucătorul şi să aştepte o ofertă mai mare din Anglia", a declarat agentul de jucători, pentru RomaPress.

Evident, o astfel de ofertă ar fi greu de refuzat chiar şi acum de Gigi Becali, care plănuieşte să-l vândă pe Man în doi sau trei ani, dar adevărul e…altul. De fapt, oferta oficială pe numele lui Dennis Man nu există, lucru confirmat chiar şi de guralivul Becali luni seară, la Digi Sport: "Nu este nimic adevărat, nu a venit nimeni ieri de la Roma să îl urmărească pe Man. Minciună, nimic, nimic adevărat!", a spus răspicat finanţatorul vicecampioanei, când a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Man în capitala Italiei.

prosport.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img