vineri, 29 martie, 2024

Aglomeratie pe DN 1, pe Valea Pahovei

Distribuie:

Publicat:

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, duminica dupa amiaza, pe drumul national (DN) 1, pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborare dinspre munte se circula in coloana. Pe DN 1A Ploiesti – Brasov circulatia TIR-urilor a fost restrictionata pe sensul de urcare catre Brasov.

Potrivit reprezentantilor Politiei judetene Prahova, pe DN 1 se circula in cloana pe sensul de mers Brasov – Ploiesti, pe raza statiunilor Azuga si Busteni.

Pe acest tronson autovehiculele merg bara la bara, cu viteza redusa, insa nu se inregistreaza blocaje in trafic. Traficul rutier in aceasta zona este dificil si din cauza conditiilor meteorologice: la munte vantul bate cu putere, iar carosabilul este acoperit cu un strat subtire de zapada.

De asemenea, porivit informatiilor furnizate de IPJ Prahova, duminica dupa amiaza a fost restrictionat accesul autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 1A Ploiesti – Brasov pe sesnsul de urcare catre munte.

Politistii le recomanda soferilor sa adapteze viteza la conditiile de drum si sa nu plece cu autovehiculele neechipate pentru iarna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img